Sabotage på instagram

Jag har aldrig problem med att stå för när jag gör fel. Att erkänna, göra om och göra rätt sitter djupt i mig som person och det är därför jag utvecklas. Men när jag påstås ha gjort saker som inte är sant och blir uthängd för det och människor hänger på för att man hoppas på ett karaktärsmord i media – Det gör mig ledsen.

Igår kunde man läsa att jag skulle ha köpt kommentarer och skickat de till ett specifikt inlägg med en kund på Instagram. När kunden ringde upp mig så kom det som en chock, på ett inlägg var det flera hundra kommentarer med olika märkliga texter från olika robotkonton som hade kommit in. Jag sköter mitt konto själv så jag hade inte hunnit se det under dagen. Det var helt enkelt någon som hade betalt och skickat kommentarerna till mitt inlägg för att sabotera de första kommersiella samarbete på länge. Jag visste inte ens att det var möjligt att göra så. Kunden valde att avbryta och efter det blev ett ytterligare ett dominofall med andra kunder som avbröt i tron om att jag köpte en massa märkliga kommentarer till inlägg.

D5d1fd04 eaca 4707 ba63 0bd769395835.jpg
5d15be85 cd46 4be2 bbc0 d11702efe586.jpg

Stickad tröja från Bikbok (adlink), byxor Wera. 

Det är tungt att bli utsatt när man är på botten och försöker ta sig upp. Det är fruktansvärt att känna att folk blir glada av mitt fall. Ett sånt här sabotage skakade om mitt lilla bolag igen som redan gör sitt yttersta för att hålla sig vid liv. Det blir tyngre och tyngre att ställa sig upp igen efter varje medial attack. Men jag gör mitt bästa.

 1. V skriver:

  😂😂😂 ännu en gång så lurar hon sina få anhängare som är kvar här 👍👍👍 ni är sååååå dumma 🤪🤪

 2. Hej,
  Typiskt svenskar under en allmän jantelag att attackera en person är driftig och tjänar pengar, mer än andra. Det sticker i ögonen att du lyckas i livet. Detta är motgång för dig men jag är övertygad om att du kommer att besegra motståndet och komma tillbaka igen med vind i seglen. All lycka till dig 🙂

 3. Jenny skriver:

  Hej, det är fruktansvärt att du bli attackerad så här. Jag är själv egenföretagare och var precis som du ung när jag började. Under min 10 år har jag blivit attackerad, nästan gett upp och känt mig värdelös pga andra. Men rest mig för jag vet att de bara är så avundsjuka på min kompetens. Framgång är inte tur. Det är hårt jobb och kompetens! Du ska bara köra ditt, låt dem andra skämmas. Glöm inte. Utan lär av det här. Du kommer bli mkt bättre av det på sikt❤️

 4. Jörgen skriver:

  Jag vet hur det känns att försöka hävda att de köpta inläggen inte var köpta av en själv 🙁 Bevisbördan verkar ligga hos en själv, inte hos belackarna – men hur sjutton bevisar man att det var någon annan?

  Hoppas att du orkar tuffa vidare – du är en förebild och inspiratör för många.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..