ANNONS

Glömd bok och favvojeans

/

Jag har en son som har stenkoll på allt. Därför blev han så fruktansvärt ledsen när vi kom till skolan och han hade glömt att ta med en bok som han hade lagt fram under kvällen. Han la Sommarskuggan vid dörren just för att inte glömma. Det blir väl så när man har en mamma som är rätt tankspridd att man som barn lär sig att komma ihåg mycket själv. På gott och ont såklart. När vi kom fram kom det stora tårar över att hans bok inte var med. Framför allt så såg jag besvikelsen i hans blick. Gillis med sina 6 år (på tisdag) är så enormt ansvarstagande (blev vegetarian när han var 3,5 år) och lillgammal. Sally är likadan, två lillgamla lugna själar hemma. Hur som helst så sa jag till Gillis att han kunde gå in i klassrummet så länge så skulle jag vända tillbaka hem och hämta boken.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag lämnade Sally på hennes förskola efteråt, åkte tillbaka längst ut på Lidingö där vi bor och hämtade Sommarskuggan som låg där så prydligt vid dörren. När jag lämnade den till honom en stund senare blev han så glad.

Min fina kille.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag blev en halvtimma sen till vårt kvartalsmöte men Jeanette (vice VD) och Victoria (Supply Chain & business controller) höll ställningarna.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Löwengrip Beauty, vi är faktiskt gladare än vad vi ser ut. Vi alla har genomgått en jobbig period med kollegor som har fått sluta och mycket medialt tryck. Men vi är tajta och tar oss ur allt.

05408fc2 8684 4540 981b 8d79d78a540f 1.jpg

Favoritjeans från Gina Tricot (adlink)

30e6d1ff 3404 4863 8b32 b5769c8c3e9e 1.jpg

Dagen har varit full av möten. Julia ringde och frågade om hon skulle hämta barnen lite tidigare. Min lillasyster bor hos mig just nu vilket jag uppskattar enormt. Både praktiskt men också mentalt stöd. Julia är en stor tröst i allt trots att hon är tio år yngre än jag.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag har suttit en del med produktutveckling idag. Vi fick byta namn från B-tox till Skin Reboot. B-tox var för likt Botox. Det gjorde faktiskt inget alls utan gillar namnet Skin Reboot mycket.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

… Och så håller vi på med det sista med våra färgbomber. De är i princip klara. Silver, beige och brun. Den bruna kan jag tyvärr inte själv testa utan får förlita mig på kollegor och testgrupp bland våra bästa kunder MEN den beige:a är helt otrolig. Ibland tar jag bara den och ibland mixar jag en med den silvriga. Eller först tar jag i den beiga i hela håret men sedan drar jag igenom håret med fingrarna med lite av den silvriga. Resultatet blir så lystrigt och fint.

Hur som helst. Trots tuffa tider så kommer konstigt nog en vardag tillbaka i mitt i allt. Nu ska jag ta mitt sista möte och sedan åka hem.

38
380

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00