ANNONS
Integritet på Tailsweep

Nya rutiner hemma

/

En sak har jag lärt mig i alla fall och det är att man får pms-vecka som vanligt trots man är inne i en kris. Superhungrig, lite känslig och jag vill vräka i mig allt som har choklad och socker i sig. Jag tänker att jag måste vara snäll mot mig och välja mina strider så därför fick denna chokladboll vara med under förmiddagens möte med alla teamchefer i Löwengrip Beauty.

Copyright 2019. All rights reserved.

De bästa chokladbollarna finns hos Espresso House (ej sponsrat, bara från pms-hjärnan). Smeten är liksom mixad och doppad i choklad så att det har stelnat runt i ett tjockt lager. Ljuvligt. Vi diskuterade arbetsmiljö på mötet och det arbete vår HR har påbörjat tidigare i år.

Copyright 2019. All rights reserved.

… Under lunchen tog jag och några från Löwengrip beauty en promenad längs Strandvägen för att få lite sol under dagen. Efter att jag såg bilden, med ett par Chanel-ballerinor på fötterna (inköpta i tonåren redan då second hand) messade jag Gustav som är VD i Flattered att jag gärna kommer upp och kikar på deras vinterskor. Det är ju ändå tur att man är delägare i ett skomärke. De hade gjort en massa fina boots och kängor som är nytt för säsongen.

Copyright 2019. All rights reserved.

Vid fyra hämtade jag barnen och så handlade vi. Låten som spelas högt (Sämst på Fortnite) är inte min favvo men jag röstades ner av två små. Jag har berättat för barnen att kock, städ och barnflicka har slutat och att jag behöver deras hjälp nu. Gillis svarade att ”det är precis som hos pappa så vi vet redan hur man gör”. Sedan var dom igång och berättade om hur vi skulle handla och laga mat ihop – Så fint.Vi handlade och sedan åkte vi hem och lagade middag tillsammans. Sally dukade och Gillis hjälpte mig att röra runt i kastrullen och stekpannan.

Till efterrätt värmde vi en påse hembakade kanelbullar som barnen hade tagit med från deras pappa. Där och då när jag satt där med glada barn och bullar så kände jag att ljuset kom tillbaka i livet. En glimt i alla fall.

Det kommer bli bra.

77

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00