ANNONS
Integritet på Tailsweep

Helgen

/

Det har varit en lång vecka. Alla känslor har varvats inombords och tagit plats. Jag har tänkt väldigt mycket på allt samtidigt som jag också försökt att inte tänka något alls för att få lite ro. Pendlat mellan att stanna i sängen samtidigt som jag har tagit mig upp och försökt göra saker. Tränat, varit ute i naturen (Göteborgs skärgård är väldigt vacker och framför allt lugnande) samt varit iväg på middagar med Erik. Det är alltid en ganska tuff känsla att gå iväg på ett större event samma dag som man är på löpsedel med tråkiga rubriker. Jag får ta ett djupt andetag innan man kliver innanför tröskeln, självklart kan jag alltid välja att stanna hemma och tro mig, det är mest det jag har gjort de senaste veckorna. Men ibland är det bra att sysselsätta sig och träffa folk. Alla människor jag möter är väldigt stöttande och snälla. En man jag hade till bordet i fredags hos Handelsbankens Gåsmiddag tittade mig i ögonen och sa ”Isabella, det finns inte en enda här inne som inte har haft en svacka”.

Alla sådana ord betyder mycket nu.

Samtidigt behöver jag få ha det tufft, för jag måste lära mig av alla fel jag har gjort. Jag måste få vara i det, få reflektera, bli ledsen, besviken på mig själv  – Det är tunga känslor jag går igenom men jag vet att jag kommer att växa av det så småningom. Jag måste det.

Tre bilder från torsdagen i Oslo. Press och lansering för Löwengrip på  Illum bolighus. På morgonen påväg dit (körde från Göteborg) hade jag suttit med Svd i telefon och svarat på frågor. Det var inte helt lätt att träffa kunder, journalister och fokusera men ibland så måste man gå in i en roll. Det om

något

har

jag

lärt

mig att

göra

.

38

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00