Kommentar till dagens artikel i SvD

Hej på er,

Lång dag i Norge idag lansering av Löwengrip och mycket, mycket media. Jag har precis kört hem och vill ge en kommentar.

Idag publicerade Svenska Dagbladet en granskning som rör arbetsmiljön hos oss. Händelserna som beskrivs rör framför allt Löwengrip Beauty. I artiklarna framkommer ett antal händelser som har skett under hösten 2018 och våren 2019. Några av uppgifterna som framkommer i granskningen är för mig kända sedan tidigare och som vi aktivt arbetat med att ändra på sedan en tid tillbaka. Andra är nya och det gör mig illa berörd. Det är en självklarhet att alla medarbetare ska må bra på sin arbetsplats och om människor blivit felaktigt behandlade så är det ett stort misslyckande från vårt håll. Jag vill understryka att jag tar detta på högsta allvar och agerar därefter.

Givetvis måste jag rannsaka även mig själv och organisationen för att se var vi har fallerat. Jag är medveten om att jag de senaste åren inte varit lika närvarande och operativ i Löwengrip Beauty som tidigare. Dessutom ägs Löwengrip av två personer med individuella visioner om hur bolaget ska drivas och vad som är prioriterat i byggandet av bolaget. Bland annat genom att jaga tillväxt på bekostnad av arbetsmiljön. Här vet jag att medarbetare har hamnat i kläm och det är tydligt att styrningen från de ytterst ansvariga har brustit. Det är också en av anledningarna till att det idag förs en dialog om hur ägandet ska se ut i framtiden.

Min vision med Löwengrip Beauty är att bygga ett stabilt bolag där medarbetare känner sig delaktiga och trygga. Det är det Löwengrip jag vill driva framåt och, som artikeln nämner, hoppas få möjlighet att ta över hela ägandet i.

Detta har tagit hårt på mig idag och jag återkommer längre fram.

 1. CM skriver:

  Lisa mnywall//

  Haha tror du hen skulle göra det?
  Horisontalläge de hen gillar🌛🐚

 2. Det är av att göra misstag som man lär sig och kan jobba vidare och göra saker bättre. Jag tror att oavsett företag så kommer det alltid finnas medarbetare som inte är nöjda eller känner sig orättvist behandlade. Det är svårt att undvika när vi är olika individer, vill olika saker och har olika syn på hur saker och ting ska skötas. Tycker det är bra att problemen kommit fram för då får ni som ledning en chans att göra om och göra rätt. Det måste vara hemskt att driva ett företag offentligt så här då allt granskas och synas på ett annat sätt. Så länge man jobbar med människor kommer det alltid finnas svårigheter och att alla inte tycker allt är bra. Det finns inga perfekta företag!

  Du är stark Isabella och det kommer bli bra! Ge dig själv tid och ditt företag tid.

  <3 <3 <3

 3. M skriver:

  Fruktansvärt hur du mobbas av svenska pressen. De gottar sig och skriver om dina ekonomiska svårigheter under fliken ”nöje”. Och så har de bidragit till sponsorflykt genom att ifrågasätts dina siffror. Så osmakligt.

 4. Kapitalismen handlar om att suga ut resurser ur människor samt vår planet när en människa som i detta fall inte längre levererar blir man icke önskvärd utfryst mobbad. Tur för miss Blondie att hon han satsa på en sugar daddy karriär nu när luftslottet rasade och allt smutsigt byk kommer fram till allmän granskning

  1. Har man inget snällt eller konstruktivt att säga framstår man inte i så bra dager.

 5. Varför startar du inte en plattform för videobloggar om skönhet osv om influencergrejen är avgörande för ditt imperium? Du behöver väl bara locka bloggare att videoblogga om produkter du vill sälja på en vloggsida.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..