Tuffa beslut

Igår kom intervjun ut i Expressen där jag berättar om de senaste månaderna och att de har lett till att majoriteten av mina anställda i Löwengrip Invest har behövt gå. Att ta de beslutet är bland de tuffaste jag varit med om. Ännu tuffare har de varit att sitta öga mot öga och behöva meddela att de måste sluta. Mitt team har jobbat väldigt tajt med mig de senaste åren, de har blivit som en andra familj eftersom några av de har jobbat på hemmaplan samt rest med mig över hela världen. Jag känner en förtvivlad över att jag har svikit gänget och inte lyckas ro i hamn allt vi har i sikte. Min VD är kvar (han är tillfällig VD i Löwengrip Beauty också) samt Marisol som ska jobba med min stiftelse. Även anställda i Löwengrip Beauty är kvar. Men alla personer som har jobbat med mig och mina sociala medier har fått sluta och har uppsägningstid nu. Det har varit en stor sorg på kontoret. Dock är jag väldigt tacksam över hur starka mina tjejer är, vi alla har bestämt oss för att göra det bästa möjliga av den tid som är kvar och jag kommer göra mitt bästa för att hjälpa de vidare i karriären.

Varenda en är fantastisk.

Jag kommer att fokusera på mitt skönhetsmärke och driva mina sociala medier själv och inte lika kommersiellt. Det är egentligen back to basic som gäller, bloggen och instagram kommer att bli mer privata/hobby. Mer Isabella och färre samarbeten. Egentligen är det nog något ni uppskattar tror jag men baksidan är ju att jag har investerat i en större personalstyrka för att driva kanalerna som ett mediehus men insett att den marknaden inte finns vilket gör att personerna måste sluta och det gör fruktansvärt ont.

De har varit väldigt beskyddande kring mig och jag har nog fått en närmare relation med dom än vad jag tidigare har fått med anställda. Det blir så när man gör allt ihop i flera år, några av tjejerna har varit med i mina barns liv också vilket gör allt ännu mer sorgligt. Jag har inte sagt något till Gillis och Sally än, men vi pratar just nu hur vi ska säga hejdå på bästa sätt.

Jag vet att man lär sig av allt i livet och att allt man går igenom ska göra en starkare; men just nu tycker jag faktiskt bara att det är tufft. Att säga upp hälften av mina anställda är något jag aldrig mer vill vara med om i livet.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Nu ska jag byta ut pyjamasen (som förövrigt är ifrån ANYHERE som är skapat av två tidigare anställda som startade eget – så stolt) mot träningskläder och ta en promenad.

 1. Hanna skriver:

  Kära Isabella,

  precis som Clara har jag följt dig i en evighet och även jag har bara kikat in då och då på din blogg och instagram för att se vad du har skrivit. Jag är självklart ledsen för din skull, att dina planer inte gick som du tänkt dig, men jag är också lite glad över att få se den mer personliga sidan av dig. Jag är glad att du har valt att skydda din privata vrå från total insyn lite mer. Jag är glad att du vågar gå ut med din historia. Som kvinna är jag så fantastiskt stolt över vad du har åstadkommit! Tänker på dig och hejar alltid på dig!

  Kram
  Hanna

 2. Du är så cool! Vi gillar dej!

  Har numera dock fått lite mer förståelse för ett utav en ung Bellas uttal som löd ”Journalisthögskolan i Sverige är ett skämt!” Och det där att man är beredd att lägga flera år av sitt liv till att utbilda sej till något för att få sktiva sånt där… asså intervjun i Expressen, till och med stavfel, ”Isabella Löwengrip säljer skönvårdsprodukter”

 3. Skickar styrkekramar till dig! <3 vi är många som står bakom dig.
  Strunta i vad avundsjuka haters kläcker fram. En människa som klankar ned på någon annan, är en människa som mår riktigt dåligt i sig själv. Människor som tycker om sig själva och sina liv, har inget behov av att trycka ned andra. Kram <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..