ANNONS
Integritet på Tailsweep

Tuffa beslut

/

Igår kom intervjun ut i Expressen där jag berättar om de senaste månaderna och att de har lett till att majoriteten av mina anställda i Löwengrip Invest har behövt gå. Att ta de beslutet är bland de tuffaste jag varit med om. Ännu tuffare har de varit att sitta öga mot öga och behöva meddela att de måste sluta. Mitt team har jobbat väldigt tajt med mig de senaste åren, de har blivit som en andra familj eftersom några av de har jobbat på hemmaplan samt rest med mig över hela världen. Jag känner en förtvivlad över att jag har svikit gänget och inte lyckas ro i hamn allt vi har i sikte. Min VD är kvar (han är tillfällig VD i Löwengrip Beauty också) samt Marisol som ska jobba med min stiftelse. Även anställda i Löwengrip Beauty är kvar. Men alla personer som har jobbat med mig och mina sociala medier har fått sluta och har uppsägningstid nu. Det har varit en stor sorg på kontoret. Dock är jag väldigt tacksam över hur starka mina tjejer är, vi alla har bestämt oss för att göra det bästa möjliga av den tid som är kvar och jag kommer göra mitt bästa för att hjälpa de vidare i karriären.

Varenda en är fantastisk.

Jag kommer att fokusera på mitt skönhetsmärke och driva mina sociala medier själv och inte lika kommersiellt. Det är egentligen back to basic som gäller, bloggen och instagram kommer att bli mer privata/hobby. Mer Isabella och färre samarbeten. Egentligen är det nog något ni uppskattar tror jag men baksidan är ju att jag har investerat i en större personalstyrka för att driva kanalerna som ett mediehus men insett att den marknaden inte finns vilket gör att personerna måste sluta och det gör fruktansvärt ont.De har varit väldigt beskyddande kring mig och jag har nog fått en närmare relation med dom än vad jag tidigare har fått med anställda.

Det blir så när man gör allt ihop i flera år, några av tjejerna har varit med i mina barns liv också vilket gör allt ännu mer sorgligt. Jag har inte sagt något till Gillis och Sally än, men vi pratar just nu hur vi ska säga hejdå på bästa sätt.

Jag vet att man lär sig av allt i livet och att allt man går igenom ska göra en starkare; men just nu tycker jag faktiskt bara att det är tufft. Att säga upp hälften av mina anställda är något jag aldrig mer vill vara med om i livet.

Copyright 2019. All rights reserved.

Nu ska jag byta ut pyjamasen (som förövrigt är ifrån ANYHERE som är skapat av två tidigare anställda som startade eget – så stolt) mot träningskläder och ta en promenad.

92
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00