Byta miljö

Det gjorde ont att lämna barnen imorse. Jag hade inte alls lust att vara klar med mammaveckan. Till stor del kan jag hantera rätt väl att ha barnen på halvtid men när det väl känns tungt – Blir det väldigt tungt. Jag åkte iväg och tränade efteråt, det hjälper faktiskt mot det mesta. Sedan väntade avstämning på kontoret, bankmöte och en längre intervju med en tidning. Jag har valt att inte göra intervjuer sedan innan sommaren men eftersom trycket har blivit så högt samt att det är så mycket ryktesspridning så valde jag att säga ja. Jag behöver få lugn och ro till att jobba mig igenom krisen och jag tror att det här var det bästa sättet – Få berätta hur det ligger till. Jag tror att det är ute imorgon.

Efteråt satte jag mig i bilen, körde till Arlanda och tog några telefonmöten. Nu är jag framme i Göteborg och jag ska vara här hela veckan och jobba härifrån. På torsdag så lanserar jag dock Löwengrip på Illum Bolighus i Oslo så vill ni komma och säga hej så gör gärna det. Jag är på plats mellan 12-14. Annars så är veckan lugnare än vanligt, några möten i Göteborg, styrelsemöte på telefon men annars har jag tänkt att gå runt i pyjamas och försöka sova mycket. Jag har en hög med böcker som väntar, det ser jag fram emot. Sömn, böcker och vila. Jag ska ge mig den ”pausen” för att hitta ny kraft igen.

Det kommer att behövas.

Vi hörs imorgon

 1. Kicki skriver:

  Tack till alla Er som svarade på min fråga om färgade personligheter! Ska googla! 💕

 2. Emilia skriver:

  Hejar alltid på dig! Du kommer fixa det här <3

 3. Marie skriver:

  Hej Isabella, jag har läst intervjun och reagerade på några saker. För det första så framkom inte direkt något nytt utöver det du redan skrivit i bloggen. Sen undrar jag varför du valde att tala ut i just Expressen? Kanske var det en ekonomisk fråga men det är ju i stort en skvallertidning och jag tycker de raljerar mycket i artikeln om dig. Bättre då att skriva själv i bloggen och på så vis styra helt över resultatet.

 4. Eva skriver:

  Men alltså hur kan ni tycka att intervjun var så himla bra? Tycker ni fortfarande synd om Isabella? Hon är ju knappast ekonomiskt drabbad, eller är det synd om henne för att hon har kickat sin kock och inte reser med privatplan längre? Isabella är mångmiljonär och kommer så förbli, och lämpligt nog ”kärat ner sig” i en mångmiljardär… nej, jag känner ingen som helst sympati. Från att ha hundratals miljoner till ett tiotal…nja… svårt att känna att det skulle vara synd om henne…

 5. Hanna skriver:

  Du kommer gå stärkt ur detta även om det är jobbigt just nu, kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..