ANNONS
Integritet på Tailsweep

Byta miljö

/

Det gjorde ont att lämna barnen imorse. Jag hade inte alls lust att vara klar med mammaveckan. Till stor del kan jag hantera rätt väl att ha barnen på halvtid men när det väl känns tungt – Blir det väldigt tungt. Jag åkte iväg och tränade efteråt, det hjälper faktiskt mot det mesta. Sedan väntade avstämning på kontoret, bankmöte och en längre intervju med en tidning. Jag har valt att inte göra intervjuer sedan innan sommaren men eftersom trycket har blivit så högt samt att det är så mycket ryktesspridning så valde jag att säga ja. Jag behöver få lugn och ro till att jobba mig igenom krisen och jag tror att det här var det bästa sättet – Få berätta hur det ligger till. Jag tror att det är ute imorgon.

Efteråt satte jag mig i bilen, körde till Arlanda och tog några telefonmöten. Nu är jag framme i Göteborg och jag ska vara här hela veckan och jobba härifrån. På torsdag så lanserar jag dock Löwengrip på Illum Bolighus i Oslo så vill ni komma och säga hej så gör gärna det. Jag är på plats mellan 12-14. Annars så är veckan lugnare än vanligt, några möten i Göteborg, styrelsemöte på telefon men annars har jag tänkt att gå runt i pyjamas och försöka sova mycket. Jag har en hög med böcker som väntar, det ser jag fram emot. Sömn, böcker och vila. Jag ska ge mig den ”pausen” för att hitta ny kraft igen.

Det kommer att behövas.

Vi hörs imorgon

97
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00