Helg hos Sheila

Helgen har tillbringats ute på Rådmansö hos Sheila och Rasmus. Jag åkte ut med barnen i fredags och stannade till söndagen. Vi har garvat pumpor, druckit varm äppelmust, besökt en bondgård, ritat teckningar, ätit pasta, druckit vin, pratat i timmar och bara myst. Rasmus har åkt till bageriet på morgnarna och köpt frallor och croissanter, ljuvligt. Jag har försökt att känna mig glad i helgen men jag lämnade mitt livs tuffaste vecka bakom mig så jag har pendlat minst sagt mellan sorg, förtvivlan och glädje. Men jag är tacksam över min bästa vän, att hon finns där i vått och torrt. Även Rasmus såklart.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Choklad croissant till frukost-efterrätt

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Pumpor, gummistövlar och äppelsaft

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

… Resultatet! Ett av mina barn blev lite arg på mig för att jag råkade skära av pumpans tand så att den blev lös och sedan trillade av. Se ovan. Det är faktiskt svårt att skära i pumpor.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Bästis-mys

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Barn-mys. Barnen vet om att jag är ledsen just nu och kämpar på jobbet. De kramas extra mycket och vill spela Lalehs låt Goliat i bilen. ”Den handlar om att kämpa mamma”. Så fina barn. Om de bara visste hur jag kämpar.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag introducerade ritleken när man gör en kroppsdel och sedan viker. Mina barn hade inte testat det innan. Mycket populärt.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

När jag och barnen lämnade rådmansö så åkte vi till Humlegården för att leka av oss lite. Eller rättare sagt så blir ångesten mildare av att få vara ute och leka med barnen.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag behöll solglasögonen på trots att solen försvann. Det bara rann under (barnen märkte inte). De första veckorna kunde jag kontrollera tårarna men nu går det inte längre. Det har varit så mycket tuffa beslut på löpande band, det går inte att ta dom utan att bryta ihop. Inget annat hade varit mänskligt. Imorgon är jag en kort stund på kontoret för att samla teamet men sedan åker jag faktiskt bort till Göteborg en vecka och ska jobba ”hemifrån” fast där. Jag har några möten i Borås samt lanseringen av Löwengrip i Oslo på torsdag men det är ändå lättare för mig att köra själv från Göteborg.

… Efter parkbesöket så åkte vi hem, jag lagade middag och sedan såg barnen och jag på en Emoji-film på Netflix som var rolig. Jag har nattat de i min säng och ska strax försöka sova själv. Trots världens värsta vecka har jag lyckats ge barnen en fin Halloween-vecka. Inget höstlov men det blev bra ändå.

 1. Anna skriver:

  Har läst någonstans att de flesta framgångsrika entreprenörer går igenom en tuff ekonomisk kris eller krasch – och kommer igen. Du kommer också ta med dig en ny kompetens och mognad ur den här situationen. Med det sagt förstår jag att det är tufft. All styrka till dig. Du behövas som en kvinnlig förebild inom näringslivet – och ännu mer i din nya mer ärliga roll! Kul också att se att du och Pingis tog er tid att träffas mitt i era olika kaos!

 2. Ett tag tyckte jag att det blev för mycket. Att det kändes fejk men nu känns det äkta, jordnära och jag ser fram emot att följa dig igen! Kämpa 🤓❤❤❤

 3. Usch, jag förstår vilken ångest det måste vara att få sina drömmar krossade. Fy! Men du kan hitta nya och börja om! Och som många här redan har nämnt – du har det viktigaste! Dina barn, dina vänner, kärlek från människor som tycker om dig, hälsa, massor av kunskap, förmågor, erfarenheter och perspektiv på saker och ting som inte andra har.

  Det är så mycket mer värt än lyx. Skippa lyxen tycker jag! Vi tycker om dig när du är jordnära. <3

 4. Lotta skriver:

  Styrkekramar.

 5. Mia skriver:

  Verkar vara riktig illa eftersom du är så knäckt. Tufft! Men så är livet, man ska vara ödmjuk när man har flyt och inte överdriva, det var det som hände. Någon skrev en kommentar tidigare om att du borde haft med dig lite äldre och erfarnare kollegor, det tror jag också. Men det är inte försent tat göra om och göra rätt. Det fixar du!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..