ANNONS

Halloween

/

Jag har behövt en liten paus från bloggen för att prioritera bolagen. Men här kommer ett livstecken. Igår efter förskolan så åkte barnen och jag hem till vänner från förskolan på Halloweenmiddag och sedan en bus och godis-runda. Det var första gången Gillis och Sally fick gå Halloween och det blev väldigt lyckat.

Fem läskiga barn. Det blev en varsin full påse med gott. Jag hävdade att mammor som följer med alltid får smaka, så jag snodde en plopp från Gillis. Det blev en mysig kväll hemma hos våra vänner, när barnen höll på att slockna framför en film så var det dags för att åka hem.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Imorse när vi vaknade packade vi varsin väska eftersom vi ska tillbringa helgen på Sheilas lantställe. Jag packade ena sidan av barnens väskor och resten fick de packa i själva; Ovan ser ni Gillis prioriteringar: choklad, iPad och så en halloween-mask. I min väska ligger det skönhetsprodukter, pyjamas, en bok av Tranströmer och en flaska rött…

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Redo för Allhelgonna-helg på Rådmansö med våra bästa vänner. Väldigt mysigt.

82
430

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00