Halloween

Jag har behövt en liten paus från bloggen för att prioritera bolagen. Men här kommer ett livstecken. Igår efter förskolan så åkte barnen och jag hem till vänner från förskolan på Halloweenmiddag och sedan en bus och godis-runda. Det var första gången Gillis och Sally fick gå Halloween och det blev väldigt lyckat.

Fem läskiga barn. Det blev en varsin full påse med gott. Jag hävdade att mammor som följer med alltid får smaka, så jag snodde en plopp från Gillis. Det blev en mysig kväll hemma hos våra vänner, när barnen höll på att slockna framför en film så var det dags för att åka hem.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Imorse när vi vaknade packade vi varsin väska eftersom vi ska tillbringa helgen på Sheilas lantställe. Jag packade ena sidan av barnens väskor och resten fick de packa i själva; Ovan ser ni Gillis prioriteringar: choklad, iPad och så en halloween-mask. I min väska ligger det skönhetsprodukter, pyjamas, en bok av Tranströmer och en flaska rött…

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Redo för Allhelgonna-helg på Rådmansö med våra bästa vänner. Väldigt mysigt.

 1. Så skönt med en bloggpaus, det behövs ibland. Hoppas att du haft en riktigt härlig helg där du har kunnat ladda upp batterierna.

 2. Tusse skriver:

  Önskar dig all styrka under denna tid! Man lever och man lär.
  Alla omogna, skadeglada och missunnsamma människor – back off!

 3. Penny skriver:

  Som många skriver det är skrämmande hur vuxna gottar sig åt andras motgångar. Samtidigt så är det en del av vad Isabella får räkna med nu tyvärr. Har man skyltat så mkt med sitt ”team” hit & dit i varje inlägg, de är minst lika omoget att skryta på det viset. Det är många som lever lånefritt och jobbat oss till det vi är idag. Men för det behöver man inte skrika runt om det.

 4. Marcus skriver:

  Så mycket choklad kan inte vara bra att äta för ett barn

  1. carina skriver:

   Men kanske han ska dela med sig till dom andra barnen.

  1. LenaH skriver:

   Somna om……..

   1. Lotta skriver:

    LenaH har du sovit under en sten?

  1. Marika skriver:

   Jag har ätit de 3 dubbla under hela min uppväxt och jag är varken överviktig,diabetes, eller dåliga värden. Är det helg så är det.

   1. V skriver:

    Du använder inte bilbälte heller kanske i o m att du inte krockat hittills?

    1. Erika skriver:

     Inte riktigt är jämförbart. Du kan avlida med detsamma om du åker utan bälte. Däremot tar det bra mycket längre tid för kroppen att dö/ta stryk av dåligt leverne. Man dör inte av att äta extra mycket godis några gånger vid speciella tillfällen (bortsett från diabetes o dylikt). Visst om du trycker i dig flertalet choklader per dag i flera år. Då kanske kroppen börjar säga emot. Men nej.
     Det går absolut inte att jämföra.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..