ANNONS

Hon är så fin

/

Det är en jobbig vecka som väntar men jag tar en dag i taget. I fyra veckor har jag varit i en fruktansvärd tornado och försökt landa och nu har vi gjort det. Planen är utlagd, jag har tagit beslut och nu måste jag ta action på det. Dagens höjdpunkt och andningspaus var att få träffa lilla Beatrice Villanelle, hon är ljuvlig. Pingis strålar som mamma och jag är så glad för henne och Davids skull. Beatrice Villanelle är en månad idag men jag tyckte att hon var väldigt pigg och nyfiken, precis som sin mamma. Fint att se.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Pingis och jag pratade om att det var precis här, på Diplomat som vi bestämde oss för att starta företag ihop. 2012 var det. Åren har gått.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Efter jobbet hämtade jag barnen, kokade pasta och spelade Minecraft med Gillis.

90
401

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00