ANNONS
Integritet på Tailsweep

Ladda batterierna, nya posters och höstkänsla

/

I samarbete med Poster Store

I all röra under senaste tiden har det varit väldigt skönt att få ladda batterierna hemma med barnen. Det har varit meditativt för mig att pyssla hemma, laga mat och t.om. städa har känts skönt för att kunna rensa huvudet. Sally, Gillis och jag har målat mer än någonsin och hemmet pryds med massor av nya konstverk.

Förutom barnens konstverk har jag även beställt nya posters till huset på Lidingö! Jag behövde en uppdatering inför hösten och Poster Store har nya tillskott i deras utbud var och varannan dag. Jag har börjat uppskatta att ha posters i alla rum, även de mindre självklara. Testa att hänga upp något i badrummet! Många har kaklade väggar vilket kan göra det svårt, men tips är att luta en tavla mot en vägg istället.

Temat för mina posters följer fortfarande samma röda tråd. Jag väljer alltid bilder på inspirerande kvinnor, självklart en ny på Marilyn. Nu valde jag även vackra skisser på kvinnokroppar. Poster Store har massor med vackra naturbilder och stilleben som passar in i de flesta rum, jag valde en härlig poster med en kaffekopp till köket! Det känns mysigt att skapa lite höstkänsla med nya posters. 

Ramarna jag har valt är hyfsat diskreta, tunna och svarta. Det finns massor med olika typer av ramar att kika på, kolla här.


Det är perfekt tillfälle nu i början av hösten att fräscha upp hemma, uppdatera och skapa lite mysig höstkänsla! Tavlor på väggarna kan verkligen förändra ett rum och det behöver inte kosta en förmögenhet.

Nu kan ni dessutom använda min kod “Lowengrip30” och få 30% rabatt (gäller ej Selection Posters) på din nästa beställning hos Poster Store!

I samarbete med Poster Store

27

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00