Ladda batterierna, nya posters och höstkänsla

I samarbete med Poster Store

I all röra under senaste tiden har det varit väldigt skönt att få ladda batterierna hemma med barnen. Det har varit meditativt för mig att pyssla hemma, laga mat och t.om. städa har känts skönt för att kunna rensa huvudet. Sally, Gillis och jag har målat mer än någonsin och hemmet pryds med massor av nya konstverk.

PosterStore blogg 1

Förutom barnens konstverk har jag även beställt nya posters till huset på Lidingö! Jag behövde en uppdatering inför hösten och Poster Store har nya tillskott i deras utbud var och varannan dag. Jag har börjat uppskatta att ha posters i alla rum, även de mindre självklara. Testa att hänga upp något i badrummet! Många har kaklade väggar vilket kan göra det svårt, men tips är att luta en tavla mot en vägg istället.

PosterStore blogg 2

PosterStore blogg 3

PosterStore blogg 6

Temat för mina posters följer fortfarande samma röda tråd. Jag väljer alltid bilder på inspirerande kvinnor, självklart en ny på Marilyn. Nu valde jag även vackra skisser på kvinnokroppar. Poster Store har massor med vackra naturbilder och stilleben som passar in i de flesta rum, jag valde en härlig poster med en kaffekopp till köket! Det känns mysigt att skapa lite höstkänsla med nya posters. Ramarna jag har valt är hyfsat diskreta, tunna och svarta. Det finns massor med olika typer av ramar att kika på, kolla här.

PosterStore blogg 4

PosterStore blogg 5

Det är perfekt tillfälle nu i början av hösten att fräscha upp hemma, uppdatera och skapa lite mysig höstkänsla! Tavlor på väggarna kan verkligen förändra ett rum och det behöver inte kosta en förmögenhet. Nu kan ni dessutom använda min kod “Lowengrip30” och få 30% rabatt (gäller ej Selection Posters) på din nästa beställning hos Poster Store!

I samarbete med Poster Store

 1. Inte så praktiskt tavlor stående längs väggarna i badrummet…

 2. efva skriver:

  Huset är ju till salu på Wrede fastighets mäkleri.

 3. Marie skriver:

  Var kommer din blå stickade tröja ifrån?

 4. Lisen skriver:

  Köpa? Hon har fått dom.

 5. Johanna skriver:

  Så fina posters, men huset ska väl säljas?

  1. Elin skriver:

   Men snälla Johanna??
   Det kallas för reklam.
   Hon gör reklam för något. Är ju tydligt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..