ANNONS

Åhléns i Nordstan

/

Fredag eftermiddag avslutades med att jag höll på att trilla ner från bordet och Sascha fångade mig mitt i allt med kameran.

Sedan flög jag ner till Göteborg och åkte direkt till Åhléns i Nordstan för att ha ett event med Löwengrip. Det var fullt med folk och jag fick en liten applåd när jag kom ner. Herregud vad rörd jag blev av det. Tack tack tack alla ni som kom.

Ni är fantastiska.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Efter att ha hunnit prata med er i två timmar så åkte jag hem till Erik. Jag har haft en lugn helg här med mycket sömn, samtal, massa mat och promenader. Imorgon är det måndag, jag flyger tillbaka till Stockholm med morgonflyget och tack och lov känner jag mig redo inför en ny vecka. Vecka fem och vi jobbar oss sakta genom krisen. Det kommer gå men det tar tid och jobbiga beslut måste hela tiden tas och genomföras. Ena sidan av mig är väldigt rationell och accepterar besluten, men så kommer den emotionella sidan fram ibland som gör mig väldigt ledsen. Det pendlar precis hela tiden. Men just nu måste jag vara handlingskraftig och ta oss framåt.

84

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00