Bästa medicinen: träning

Idag är det fredag. När klockan ringer så tar jag mig upp så snabbt som möjligt för att slippa fundera över det. Jag åt frukost, packade ner det sista inför helgen och sedan åkte jag till Pontus och tränade med honom. Idag körde vi ett rejält pass med både marklyft och bänkpress. Det är två favoritövningar. Idag väntar en halvdag på kontoret med möten och sedan flyger jag till Göteborg – Det har blivit min trygga plats. Jag har först ett event på Åhléns med Löwengrip och sedan vid 19.00 checkar jag ut för helg. Trots allt som händer i mitt liv så ser jag väldigt mycket fram emot eventet och att få träffa er.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Hörs senare. Tack för ert stöd.

 1. Hej Isabella,
  Har följt dig på håll under alla år men nu kände jag bara att jag måste skriva till dig och visa mitt stöd. Tycker alla rubriker om dig är både kränkande och missvisande. Det skulle aldrig varit liknande rubriker om du varit en man, tyvärr är det sant. Tycker de är tragiskt hur de vecka, efter vecka kommer med nya ”avslöjanden”.

  Jag vill också säga att det är under våra värsta prövningar vi växer som mest. Det är nu du märker hur stark du faktiskt är, det är nu du ser vilka som är dina riktiga vänner, det är nu du känner vad som verkligen är viktigt för dig. Och ingen kan någonsin ta ifrån dig allt som du åstadkommit.

  Du har visat dig sårbar på ett föredömligt sätt men nu är det banne mej dags att du sträcker på ryggen och tar den plats som du förtjänar!

  Kärlek
  //Josefine

  1. H skriver:

   Eh, en man? 😂 Herregud vad naiv kommentar. Läs på.

 2. m skriver:

  Har Erik börjat att läsa din blogg? 🙂

 3. Jag håller med dig om att bästa medicinen är träning. Det låter som ni fick till ett riktigt bra pass. Roligt med event, det hade jag gärna kommit på.

 4. Jelena skriver:

  I början så förstod jag att du var orolig och ledsen, men nu är jag faktiskt lite förvånat att du inte kan hitta tröst och lycka i allt annat som livet har att erbjuda – att du är frisk, har ett tak över huvudet, har två fantastiska barn…..
  Du har åstadkommit så mycket !
  Jag tror att du har så mycket att vara glad för. Men samtidigt finns det personer som är mycket gladare än dig som har mycket mindre. så känns det.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..