ANNONS
Integritet på Tailsweep

Nystart i USA

/

Dagens planer var egentligen att gå ut och äta med några kollegor men efter dagens alla rubriker i media fixade jag inte riktigt det. Jag drabbas då och då av torgskräck när det blir mycket media och rubriker och jag kände efter dagens lunchpromenad i en park att jag behövde stanna inomhus. Så jag tog en kontorsdag istället med interna möten och åkte hem tidigt. På fredag har jag ett event med Löwengrip på Åhléns i Nordstan i Göteborg (17-19) och jag känner mig själv så väl att om jag inte träffar så mycket folk fram tills dess fixar jag eventet utan problem. Jag gillar att träffa er väldigt mycket och jag blir alltid uppfylld och peppad av det – Därför fortsätter jag med event eftersom det gör mig glad. Men just det här dagliga, som på en restaurang i Stockholm med mycket folk efter Sveriges stora tidningar, det mår jag inte bra av.

Mycket av den sorg jag går igenom har med USA att göra. Att det inte blev av. Jag såg min resa i Sverige som ett långt långt marathon-lopp där jag precis hade kommit i mål med sommarpratet som sista mediala medverkan och nu äntligen skulle jag få lugn och ro och en plats att börja om på och vara helt anonym.

I alla fall på halvtid. Jag blev offentlig som tonåring i Sverige och har varit i ljuset i halva mitt liv. Jag behövde och längtade efter en nystart. Nu blev det inte så och jag ”får gå tillbaka till start”. Jag fixar det såklart men det är inte vad jag ville så det tar tid att gå vidare från. Det gör ont när drömmar krossas.

109
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00