Nystart i USA

Dagens planer var egentligen att gå ut och äta med några kollegor men efter dagens alla rubriker i media fixade jag inte riktigt det. Jag drabbas då och då av torgskräck när det blir mycket media och rubriker och jag kände efter dagens lunchpromenad i en park att jag behövde stanna inomhus. Så jag tog en kontorsdag istället med interna möten och åkte hem tidigt. På fredag har jag ett event med Löwengrip på Åhléns i Nordstan i Göteborg (17-19) och jag känner mig själv så väl att om jag inte träffar så mycket folk fram tills dess fixar jag eventet utan problem. Jag gillar att träffa er väldigt mycket och jag blir alltid uppfylld och peppad av det – Därför fortsätter jag med event eftersom det gör mig glad. Men just det här dagliga, som på en restaurang i Stockholm med mycket folk efter Sveriges stora tidningar, det mår jag inte bra av.

Mycket av den sorg jag går igenom har med USA att göra. Att det inte blev av. Jag såg min resa i Sverige som ett långt långt marathon-lopp där jag precis hade kommit i mål med sommarpratet som sista mediala medverkan och nu äntligen skulle jag få lugn och ro och en plats att börja om på och vara helt anonym. I alla fall på halvtid. Jag blev offentlig som tonåring i Sverige och har varit i ljuset i halva mitt liv. Jag behövde och längtade efter en nystart. Nu blev det inte så och jag ”får gå tillbaka till start”. Jag fixar det såklart men det är inte vad jag ville så det tar tid att gå vidare från. Det gör ont när drömmar krossas.

 1. Emma skriver:

  Din resa är inte slut, är övertygad om att du tar dig till dina drömmar❤️

 2. Att vara anonym i New York hade nog inte sålt så mycket produkter…. och för att bli världens mäktigaste kvinna så kan man ju inte heller vilja vara anonym…

  1. Jelena skriver:

   Haha ! Tack, du sa precis det jag ville säga.

 3. Detta som händer, tror jag är en bra chans för dig att börja om.
  Jag menar leva ett normalt liv med dina små barn.
  Bo mindre, skippa Ida Lanto klänningar mm mm. Du kan laga mat ihop med barnen. Ingen stress o fokusera på det du redan åstadkommit. Det är inte lite bra gjort. Trevlig helg🍀

 4. Malin skriver:

  Om jag ska vara ärlig tror jag inte det här flackandet mellan USA och Sverige hade varit bra för någon.
  Inte för dig (tänker på din hälsa, allt resande och tidsomställningen, hur skulle det påverka din kropp och själ på sikt?), inte bra för dina barn (om något händer dem är du alldeles för långt borta från dem, dessutom behöver de en närvarande mamma även om det inte är ”din” vecka), inte bra för relationen med Erik om ni nu fortfarande dejtar (när ska ni hinna ses!?), inte heller bra för dina affärer på sikt.
  Ska man lyckas i affärsvärlden bör man vinna kundernas förtroende och bygga på plats.

  Kanske var detta det allra bästa som kunde hända, men du ser det inte nu.
  Du behöver landa. Få frid i själen.
  Lära dig av dina misstag, gå vidare i livet.
  Hitta tillbaka till det som är du.
  Förstå ditt värde som människa.
  Allt har sin tid, USA finns kvar.
  Jag önskar dig verkligen allt gott. ❤️

  1. Sara skriver:

   Vilken fin och klok kommentar.

  1. Verkligen! Fint och omtänskamt skrivit Malin <3

 5. Lotta skriver:

  Isabella, du kommer att fixa detta även om det just nu är super tungt för dig.
  Vila dig när du kan, umgås med barnen och personer som ger dig positiv energi och framförallt Låt dig själv sörja.

  En dag sitter du där i USA i din alldeles egna lägenhet eller om du kanske vill hålla dig i Europa det är ditt val.

  Sänder dig många många styrke kramar och all lycka i framtiden.
  Hoppas du får det bra i bästa Göteborg

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..