Vi ses i Göteborg

Imorse när jag vaknade upp kände jag mig gladare än vad jag gjort den senaste månaden. Jag minns den känslan från tidigare kriser i livet, att allt är väldigt mörkt tills det plötsligt känns ljust. Bara sådär. Vi får se om det är ett tecken på att måendet går åt rätt håll, eller så är det tillfälligt men då är jag tacksam över det ändå. Alla lätta stunder bunkrar kraft som gör att man klarar av att vara under ytan en stund.

Idag väntar en fullspäckad dag, jag är barnfri och har maxat en massa möten. På tal om jobb så håller jag i ett event i Göteborg på fredag med Löwengrip. Det är på Åhléns i Nordstan mellan 17-19. Vi kör 20% på alla Löwengrips-produkter men vill du bara komma förbi och säga hej eller bolla något du undrar är det okej också. Jag tycker om att få ett ansikte på er som följer mig och jag är en fena på snabba råd.

Vi ses där! Kram

 1. Sofia skriver:

  Alla ni som undrar varför det är på engelska, det finns faktiskt många i Sverige som inte pratar svenska och det är väl trevligt om dom också förstår vad det står. Denna inbjudan finns ju inte endast på bloggen…

  1. p skriver:

   Försöker du inbilla någon att inbjudan är skriven på engelska för att alla nyanlända ska förstå?
   Knappast troligt.

 2. Lena skriver:

  Jag är ensamstående förälder som ”roddar” allt själv. Självklart är ensamstående föräldrar också kämpar. Men kan inte andra vara det med? Då kunde man ju gå så långt att säga att ensamstående föräldrar i Sverige inte är kämpar utan bara dom i fattiga länder som inte har el och vatten? Hur långt ska vi gå tycker du?

  Isabella är verkligen en kämpe, det vet alla som drivit egna företag och inte fått allt serverat som man ofta får som vanlig anställd. Att bygga allt med barn (trots nanny och kock) är inspirerande! De flesta entreprenörer går igenom motgångar och det är tufft att ta sig upp, speciellt om hela Sverige tittar och kritiserar som i Isabellas fall.

 3. I skriver:

  Du antydde att du sa upp en del tjänster för att spara. Jag är genuint nyfiken på hur en entreprenör prioriterar i en kris. Säkerhetsteamet verkade t ex livsviktig för dig och du tycktes åka limousin med livvakt. Du skrev att du köpte hjälp med sysslor du var dålig på. Hur är det nu om du alldeles själv städar, tvättar, packar upp, packar ner, passar barn m.m. Hur hanterar du frustration över att det tar tid från det du är bäst på: kläcka idéer och få imperiet att växa? Missförstå mig rätt: tipps hur man gör för att må psykiskt bättre i en kris är weben proppfullt med. Eller så får man hjälp av en psykolog online. Men det är sällan man får höra praktiska resonemang från en entreprenör. Om du vill dela med dig förstås.

 4. Liss skriver:

  Upplever du att din hy påverkats av att du bär smink varje dag? Jag har aldrig foundation och väldigt sällan puder (använder ibland en tonad dagkräm men det är allt) men har förvisso inte några större problem med akne eller pigmentfläckar. Fick aldrig veta vilken dildo som du tycker är värd att prova. Tycker att du är så vacker naturlig och egentligen inte behöver allt smink varje dag, å andra sidan har jag inte heller ständigt granskande blickar på mig 😏

  Hur som. Du verkar ha haft en bra helg! Fika är verkligen ett utomordentligt påfund, haha!

 5. Helene skriver:

  Varför på engelska?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..