ANNONS

Vi ses i Göteborg

/

Imorse när jag vaknade upp kände jag mig gladare än vad jag gjort den senaste månaden. Jag minns den känslan från tidigare kriser i livet, att allt är väldigt mörkt tills det plötsligt känns ljust. Bara sådär. Vi får se om det är ett tecken på att måendet går åt rätt håll, eller så är det tillfälligt men då är jag tacksam över det ändå. Alla lätta stunder bunkrar kraft som gör att man klarar av att vara under ytan en stund.

Idag väntar en fullspäckad dag, jag är barnfri och har maxat en massa möten. På tal om jobb så håller jag i ett event i Göteborg på fredag med Löwengrip. Det är på Åhléns i Nordstan mellan 17-19. Vi kör 20% på alla Löwengrips-produkter men vill du bara komma förbi och säga hej eller bolla något du undrar är det okej också. Jag tycker om att få ett ansikte på er som följer mig och jag är en fena på snabba råd.

Vi ses där! Kram

20

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00