En tung dag

Idag har jag tagit beslut som fått mig att kräkas. Jag gick rakt från mötet in till damernas. Ångesten slog i taket. Det har varit en tung dag blandat med några bra stunder. Gråt och skratt. Ångest och hopp. Allt i ett enda stort virrvarr. Det blir bra. Vi kommer ta oss igenom detta men det är otroligt smärtsamt vägen dit. Det är min värsta tid i min karriär hittills, vissa beslut gör mig så enormt illamående. Jag har känt på hur kroppen påverkas av stress tidigare men det här är på ett annat sätt. Vi är inne i en kris och det tär på mig fysiskt och psykiskt. Mitt sätt att hantera allt på är att ta stöttning från mitt team, behålla mina rutiner och arbeta på. Aldrig stanna upp utan vara handlingskraftig. Det finns inget annat sätt att ta sig ur en kris än att jobba sig ur den.

Dag efter dag. Timma efter timma.

Jag har inte så mycket mer att säga just nu. Jag ska alldeles strax sova men här kommer några bilder från dagen. Förutom enormt tuffa möten så har jag presenterat Löwengrip Beauty 2020 för vår distributör Dermarome. Mitt i allt kaos så säljer Löwengrip bättre än någonsin och det är såklart en ljusglimt i allt. Puh.

Påväg till mötet

Är tacksam över att jag alltid kan slå på jobb-modet och prestera oavsett – Det finns ändå inget alternativ just nu. Efter mötet väntade jobb på kontoret till väldigt sent. Fick åka hem utan kappa eftersom städerskan hade låst alla dörrar.

Imorgon väntar en ny dag.

 1. Lilla vännen!
  Här aldrig drömt om att skriva till dig men oj vad jag känner för och med dig.
  Hörde på ditt sommar och förstår att du bär på en sorg men även en urstyrka.

  Vet att du har svårt för ”tomprat” och att bara mingla. Där e vi lika, på alla fester med arbetskamrater genom alla år så längtade jag bara hem.

  Nu är jag pensionär sen tio år tillbaka och det enda jag skulle önska vore att bara hålla om dig och ge dig massor av styrka, precis som jag gjort medmin dotter och ett av hennes barnbarn som nu är på väg att ”bli stor” på nätet med egen podd, låtar på Spotify och You Tube och Instagram. Hemma hos mormor finner hon stor tröst och mitt i natten förrförra året stod hon utanför dörren med tårar rinnande nerför kinderna. Jag dödstrött gick upp och tände levande ljus, bryggde te och lyssnade till kärlekssorg och lite annat.

  Jag håller på dig Isabella och du kommer att gå stark ur detta.

  Många kramar
  Mona

 2. Malvina skriver:

  Jag kan för allt i världen inte förstå varför du ALDRIG LYSSNAR på dina följare?!

  Dom har haft rätt i 8 av 10 fall oavsett vad det gäller, och när du sedan inser det ska du alltid lyfta fram det som om du själv just kom på det.

  Allt har varit, är och förblir så genomskinligt

 3. Anna skriver:

  Du är fantastisk och jag beundrar dig verkligen! Hoppas att lyckan snart vänder för dig ❤️❤️❤️

 4. Jag håller på dig Isabella❤ Du är stark och fixar detta 👊🏻💪🏻

 5. Mary skriver:

  ❤️❤️❤️❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..