ANNONS
Integritet på Tailsweep

En tung dag

/

Idag har jag tagit beslut som fått mig att kräkas. Jag gick rakt från mötet in till damernas. Ångesten slog i taket. Det har varit en tung dag blandat med några bra stunder. Gråt och skratt. Ångest och hopp. Allt i ett enda stort virrvarr. Det blir bra. Vi kommer ta oss igenom detta men det är otroligt smärtsamt vägen dit. Det är min värsta tid i min karriär hittills, vissa beslut gör mig så enormt illamående. Jag har känt på hur kroppen påverkas av stress tidigare men det här är på ett annat sätt. Vi är inne i en kris och det tär på mig fysiskt och psykiskt. Mitt sätt att hantera allt på är att ta stöttning från mitt team, behålla mina rutiner och arbeta på. Aldrig stanna upp utan vara handlingskraftig. Det finns inget annat sätt att ta sig ur en kris än att jobba sig ur den.

Dag efter dag. Timma efter timma.

Jag har inte så mycket mer att säga just nu. Jag ska alldeles strax sova men här kommer några bilder från dagen. Förutom enormt tuffa möten så har jag presenterat Löwengrip Beauty 2020 för vår distributör Dermarome. Mitt i allt kaos så säljer Löwengrip bättre än någonsin och det är såklart en ljusglimt i allt. Puh.

Påväg till mötet

Är tacksam över att jag alltid kan slå på jobb-modet och prestera oavsett – Det finns ändå inget alternativ just nu. Efter mötet väntade jobb på kontoret till väldigt sent. Fick åka hem utan kappa eftersom städerskan hade låst alla dörrar.

Imorgon väntar en ny dag.

107
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00