ANNONS
Integritet på Tailsweep

Jag fyller 29 år

/

Vilken födelsedag. Jag är alldeles rörd. Jag vaknade av kaffe och teckningar på sängen (de fick lite hjälp av Lovisa). Barnen hade ritat massor så det blev en hel bunt imorse. De måste ha pysslat i smyg i helgen. Vid lunch skulle jag iväg på ett lunchmöte med en kund men när jag kom till restaurangen väntade min bästis Sheila och Charlotte där. Vi drack bubbel och jag blev lite peppad. Sheila skojade om att om hon är min fru så är Charlotte min jobbfru. De är väl dom två jag pratar med mest om dagarna. Väl på kontoret så fortsatte gratulationerna, under ett möte så kom hela teamet in och sjöng. Jag blir gråtfärdig när jag skriver om det nu. Jag är verkligen så rörd över att ha dessa fina, starka människor runt mig. De står kvar trots att de blåser.

Under dagen kom även Dinah, en tidigare anställd förbi med ett paket och min kära kusin överraskande mig med en kram och NK mint. Jag som har känt mig så fruktansvärt låg de senaste veckorna (vi är inne på vecka fyra) behövde nog detta. Få ta in stöd och omtanke. Jag har faktiskt människor som bryr sig om mig, jag har så otroligt svårt att förstå det.

Varför ska det vara så?

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Så nu är jag alltså 29 år. Men det känns redan som jag levt flera liv. Önskan för kommande år är ett lugn, trygghet, fokus, börja om, göra rätt, resa på mig och förstå vad som gör mig glad.

På riktigt.

58

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00