ANNONS

Kvällslook och tacksamhet

/

I samarbete med Ellos

”Den lilla svarta” – något som många behöver i sin garderob. En klassisk svart klänning som alltid är ett säkert kort till en kvällstillställning.Vi står framför en säsong av olika middagar och fester: särskilt under december månad. Det är adventsfiranden, jul, nyår. Fantastiskt om man förbereder sig redan nu. Dessa tillfällen är perfekta för en klassisk helsvart outfit.

Okt Ellos 1

En variant av ”den lilla svarta” är att matcha ett set av två svarta plagg. Här har jag på mig vårt svarta satin-set från Isabella x Stylein, med kjolen Saint Tropez och skjortan Nice. När jag väl har helsvart på mig blir det outfits likt denna. Känns väldigt elegant med satin. Detta set gör sig fint lika väl som på julfesten som på dejt. Detaljerna på klackarna skapar en festlig känsla.

Okt Ellos 2
Okt Ellos 3

Just nu är jag otroligt tacksam över allt fint stöd jag fått mina vänner, från familjen och mina underbara kollegor. Jag försöker visa dom tacksamhet varje dag på olika sätt. Mina kollegor blev väldigt tacksamma över att jag bjöd dom på fredagsfika förra veckan. Det kändes kul. Hur visar ni tacksamhet till era nära och kära? Dela med er i kommentarsfältet. Jag kommer välja ut tre stycken personer med de mest inspirerande motiveringarna. Priset till er blir varsin Helsinki halsduk i kashmirmix från min fantastiska
Isabella x Stylein-kollektion. Glöm inte att skriva in er mailadress i motiveringen, vinnarna väljs ut inom en vecka.

I samarbete med Ellos

314

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00