Kvällslook och tacksamhet

I samarbete med Ellos

”Den lilla svarta” – något som många behöver i sin garderob. En klassisk svart klänning som alltid är ett säkert kort till en kvällstillställning.Vi står framför en säsong av olika middagar och fester: särskilt under december månad. Det är adventsfiranden, jul, nyår. Fantastiskt om man förbereder sig redan nu. Dessa tillfällen är perfekta för en klassisk helsvart outfit.

Okt Ellos 1

En variant av ”den lilla svarta” är att matcha ett set av två svarta plagg. Här har jag på mig vårt svarta satin-set från Isabella x Stylein, med kjolen Saint Tropez och skjortan Nice. När jag väl har helsvart på mig blir det outfits likt denna. Känns väldigt elegant med satin. Detta set gör sig fint lika väl som på julfesten som på dejt. Detaljerna på klackarna skapar en festlig känsla.

Okt Ellos 2

Okt Ellos 3

Just nu är jag otroligt tacksam över allt fint stöd jag fått mina vänner, från familjen och mina underbara kollegor. Jag försöker visa dom tacksamhet varje dag på olika sätt. Mina kollegor blev väldigt tacksamma över att jag bjöd dom på fredagsfika förra veckan. Det kändes kul. Hur visar ni tacksamhet till era nära och kära? Dela med er i kommentarsfältet. Jag kommer välja ut tre stycken personer med de mest inspirerande motiveringarna. Priset till er blir varsin Helsinki halsduk i kashmirmix från min fantastiska
Isabella x Stylein-kollektion. Glöm inte att skriva in er mailadress i motiveringen, vinnarna väljs ut inom en vecka.

I samarbete med Ellos

 1. Issa skriver:

  Tacksamhet för mig är att ge av det dyrbaraste vi har – tid. Slå en pling, titta förbi, ta en promenad, äta lunch.. det kan vara stort och litet. Men att ge någon av sin tid, det är för mig att visa tacksamhet.

  1. You look off the charts gorgeous in these pics Isabella, you’ve the prettiest blonde hair and eyes, a dazzling smile a jaw dropping figure, absolutely thee total package Isabella

 2. Sara skriver:

  Jag försöker visa tacksamhet till dem i min närhet genom att visa att jag bryr mig, det vill säga lyssna när dem behöver de, köpa en blomma, överraska med godmat när de inte förväntas, ta in posten till grannen som är sjuk. Tacksamhet behöver inte visas genom dyra presenter utan de är bättre att man visar de genom att ge av sin tid och genom handlingar.

  Du kommer gå starkare ur den situation ni är i nu också och du är en förebild som vågar vara öppen med den situation som råder! Heja hela gänget på löwengrip!

 3. Hej Isabella!
  Det viktigaste för mig är att visa att man finns där, och ställer upp för sina vänner/familj/sin partner.
  Att erbjuda en stressad småbarnsmamma att handla något i affären, eller att städa av hemma hos henne när hennes vardag inte räcker till.
  Att ge min man sovmorgon, när nätterna med småbarn är tuffa.
  Att gå över till grannen med choklad och en tidning när hon behöver lite pepp.

  Och kanske viktigast av allt, att vara närvarande. Att lägga ifrån sig telefonen och se personen du umgås med. Att lyssna. Att ge en någon en kram. Det är viktigt.

  Hoppas att livet snart vänder för dig! Du får en stor, digital kram från mig 🙂

 4. Den jag är mest tacksam för att jag har i mitt liv är min man. Han är min klippa och världens bästa pappa till vår dotter. För mig är det viktigt att visa tacksamhet i vardagen, det är de lilla sakerna som gör störst skillnad. Därför lagar jag hans favoritmat på annars tråkiga vardagar och överraskar med presenter när han minst anar det. När jag ser att han behöver det säger jag åt honom att gå och lägga sig tidigt och tar alla hemmabestyren och hundpromenader när han sover. Det brukar han uppskatta särskilt mycket dagen efter när han är utvilad. Jag vill att kärleken och tacksamheten ska lysa igenom lite varje dag.

 5. Jag och min sambo har en rutin varje kväll innan vi somnar. Vi går igenom hur dagen har varit, om det hänt något speciellt, om vi reagerat på något och varför, om det är något som gjort dagen bra eller mindre bra. Det är en jättefin stund som vi kan dela tillsammans och som skapar utrymme för reflektion och framför allt tacksamhet.

  Sen händer det att jag ibland ger små presenter till mina föräldrar som båda har långvariga problem med värk i kroppen. Presenterna är ofta små hjälpmedel som ska underlätta för dom i vardagen, eller något verktyg som hjälper dom att träna till exempel rörlighet.

  Jag brukar sätta upp små lappar lite här och var på jobbet med små mysiga ord eller citat. Till exempel ”smile to go” där man får riva av en liten smiley och ta med sig.

  Hoppas någon vill ta del av mina tips 🙂
  Önskar dig en fin dag!
  Hälsningar Nathalie

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..