Omvända roller

Fredag! Efter en dag med möten på löpande band så mötte Julia upp mig i stan och så åkte vi och hämtade både barnen. Sedan väntade tacos hemma och fredagsmys med barnen. Vi har tittat på gamla filmen Anastasia. Gillis tyckte att den var väldigt bra. Julia (min lillasyster) stannar här i helgen vilket känns skönt. Jag är tio år äldre än min syster och jag har ju alltid av den anledningen varit den som stöttat men just nu är det tvärtom. Tänk att den lilla tjej som jag sett växa upp, hon som jag har hämtat, tröstat och peppat oavsett var jag befunnit mig i världen – Nu är min stora stöttepelare.

Kavaj från finska märket Andiata, kjol från Marni, väska Chanel och nya boots från Flattered. Nu har Sally somnat så jag, Julia och Gillis ska se en till film innan vi ska sova. Kram.

 1. C skriver:

  Hej! Jag har varit ett stort fan av dig under många år. Sett upp till dig och beundrat dig, följt dig genom livets alla skeden, livet med Nils, Odd och andra. Alltid kommenterat med glädje och verkligen trott på dig, varje ord du skrivit. Men just nu är något märkligt. Jag vet inte. Du ägnar en massa tid åt nära och kära som du valt bort senaste åren pga bara trycka och lägga energi på framgång. Personal slutar och det är tydligt att din syster blivit barnflicka istället. Jätte jätte jättemärkligt. Det känns som att du inte klarar av att vara ensam med barnen, men du fixar ju det egentligen? Ah jag vet inte. Jag hoppas du hittar en ny väg framåt. Jag tror på dig även om du tappar trovärdighet hos många. Lycka till men var ärlig med oss, alla vi följare är hela grunden till din framgång. Vi som läser, stöttar, köper dina produkter och tror på dina företag.

 2. Ibland hittar man stöd från personer som man kanske inte sett som stöd från början. Fint att din syster ställer upp för dig!

 3. Sandra skriver:

  Borde du träffa din bästa vän Sheila som alltid har kloka råd..

 4. Min bror och syster är fortfarande ett stort stöd när jag behöver dem, syskon är en gåva❤️Och barn, förstås! Ha en fortsatt fin helg med de dina, ta hand om er.

 5. Emelie skriver:

  Tycker det är fantastiskt modigt av dig att skriva allt som händer just nu. Det är intressant att få hänga med dig i tankar och vad som händer just nu! Heja dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..