ANNONS
Integritet på Tailsweep

Omvända roller

/

Fredag! Efter en dag med möten på löpande band så mötte Julia upp mig i stan och så åkte vi och hämtade både barnen. Sedan väntade tacos hemma och fredagsmys med barnen. Vi har tittat på gamla filmen Anastasia. Gillis tyckte att den var väldigt bra. Julia (min lillasyster) stannar här i helgen vilket känns skönt. Jag är tio år äldre än min syster och jag har ju alltid av den anledningen varit den som stöttat men just nu är det tvärtom. Tänk att den lilla tjej som jag sett växa upp, hon som jag har hämtat, tröstat och peppat oavsett var jag befunnit mig i världen – Nu är min stora stöttepelare.

Kavaj från finska märket Andiata, kjol från Marni, väska Chanel och nya boots från Flattered. Nu har Sally somnat så jag, Julia och Gillis ska se en till film innan vi ska sova. Kram.

59
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00