ANNONS
Integritet på Tailsweep

Hålla i rutinerna

/

Fysisk närhet med barnen, träning, rejält med sömn och regelbundna måltider är det som gör mig bäst just nu. Jag håller mig till mina rutiner och har sänkt ribban rejält. Jag tar en dag i taget annars känns det som om jag blickar upp mot Mount Everest. Idag har vi avstämning med personalen för att gå igenom denna vecka. Jag försöker informera så mycket som det går. Vecka tre i krisen har varit lugnare men många av oss är trötta. Från att inte ha velat lämna kontoret på fredagarna känner vi nog alla att det är precis det alla behöver. Vila och låta tankarna vara. Jag varvar mellan att vara lugn, låg eller ledsen. Med barnen är det bättre. Igår kväll låg jag och tänkte på hur varenda möte vi tog i USA i flera månader, fram och tillbaka i LA, San Fransisco och NYC med bolag inte ledde till något alls.

Nada.

Herregud vad det tär på självförtroendet men det finns inget mycket att göra än att få sörja en dröm om ett liv där borta som inte blev av, jag får lära mig av det och sedan gå vidare. Det är lite som ett spel där jag fick kortet ”tillbaka till Gå”. Det är bara att börja om här.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Dagens träning med Pontus

Att börja om fixar jag. Vi måste bara hitta ett tydligt mål framåt igen och just nu tycker jag att det är svårt. Men jag tror att det bara är bra att det dröjer lite, jag måste få landa i lärdomarna.

46
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00