Hålla i rutinerna

Fysisk närhet med barnen, träning, rejält med sömn och regelbundna måltider är det som gör mig bäst just nu. Jag håller mig till mina rutiner och har sänkt ribban rejält. Jag tar en dag i taget annars känns det som om jag blickar upp mot Mount Everest. Idag har vi avstämning med personalen för att gå igenom denna vecka. Jag försöker informera så mycket som det går. Vecka tre i krisen har varit lugnare men många av oss är trötta. Från att inte ha velat lämna kontoret på fredagarna känner vi nog alla att det är precis det alla behöver. Vila och låta tankarna vara. Jag varvar mellan att vara lugn, låg eller ledsen. Med barnen är det bättre. Igår kväll låg jag och tänkte på hur varenda möte vi tog i USA i flera månader, fram och tillbaka i LA, San Fransisco och NYC med bolag inte ledde till något alls.

Nada.

Herregud vad det tär på självförtroendet men det finns inget mycket att göra än att få sörja en dröm om ett liv där borta som inte blev av, jag får lära mig av det och sedan gå vidare. Det är lite som ett spel där jag fick kortet ”tillbaka till Gå”. Det är bara att börja om här.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Dagens träning med Pontus

Att börja om fixar jag. Vi måste bara hitta ett tydligt mål framåt igen och just nu tycker jag att det är svårt. Men jag tror att det bara är bra att det dröjer lite, jag måste få landa i lärdomarna.

 1. Isa skriver:

  Just dessa drömmar blev inte av! MEN det betyder inte att USA är kört för all framtid?! Så tycker jag inte du ska tänka! Du ska inte ge upp, men nu var nog inte rätt tid! Kanske dessutom blir lättare när barnen blir äldre med, de kanske kan följa med och gå i skola där. Lär dig av dina misstag, fundera och rannsaka vad som skulle kunna gjort annorlunda? Våga fråga om feedback och stöd. Snart är du tillbaka med nya mål. Låt det ta lite tid som du säger och landa.

 2. Cecilia skriver:

  Hej igen!
  Du har tidigare beskrivit dig i doer-rutan, en som tar sig framåt snabbt och effektivt, ser möjligheter och är obrydd. Jag tänker att du bör skaffa dig rådgivare som är precis motsatsen. Sådana som ifrågasätter dina satsningar, är noga med analyser och som påminner dig att värna dina relationer längs väg. Alla ledare behöver nej-sägare runt sig ibland. Och då bör ledaren lyssna. Det är mitt råd. Och du fick lärdomar av tiden i USA, och content till dina kanaler. Så något gav det ändå…

 3. Ann skriver:

  Önskar dej all lycka och framgång framöver.
  Gillar inte detta drev…. som det tydligen lätt blir
  för er som är offentliga. Andas och ta nya tag 🙂

  1. Hg skriver:

   Hon har ju t o m själv bjudit in media åtskilliga gånger?

 4. Varför jobbar inte Simon kvar hos er?

  1. E skriver:

   Han slutade väl förra året redan eller i vintras och gick till någon konkurrent.

 5. Elsa skriver:

  Kära Isabella,
  Det var så uppskattat när du svarade på våra kommentarer.
  Återuppta dialogen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..