Tisdag morgon

Det bästa med sjuka barn är att de blir så extremt kramiga. Sally är alltid väldigt gosig men Gillis är mer restriktiv. Däremot fick jag ligga och kramas med honom i princip hela natten, han har hostat mycket. Jag kunde inte sova men det gör inget när barnen är hos mig. Då hinner jag njuta av dom och lyssna in deras andetag. Vi vaknade innan vi behövde gå upp på morgonen så vi lyssnade på Karlsson på Taket en stund och skrattade åt hans tokigheter. Vid kvart i åtta åt vi frukost med Lovisa och sedan tog jag en dusch och åkte iväg. Gillis är hemma med Lovisa idag. Jag kan inte vabba på dagarna, inte så som det ser ut nu så jag är glad att ha Lovisa hos oss. Jag sitter i förhandlingar, träffar vår nordiska distributör och säljmöten med större kunder.

Idag är en viktig dag.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

På tal om kunder så har Kronans Apotek en kampanj på Löwengrip, alla produkter är på 25%. Nu hittar erbjudandet här. Missa inte Instant Glow-serumet och även misten, två personliga favoriter. Vi hörs senare idag.

Tack för alla era kommentarer ❤️

 1. Filippa skriver:

  Du är så grym Isabella!! Snabb fråga, vart kan man få tag på den stora tvålen och handkrämen för att kunna ha hemma på handfatet? Bara måste ha dem! Beställde nyss hem lite andra av dina produkter för att fylla på, det enda jag använder! Stor kramis

 2. Vad tar du ut i månadslön?

 3. I skriver:

  😂

 4. K skriver:

  😂

 5. Hej skriver:

  Så Sally är i förskolan medan Gillis är hemma? Du har inte tänkt på att förskoledagarna för barn ofta (alltid) är väldigt intensiva med alla dessa stora barngrupper och barn behöver också vila. Varför inte då låta Sally vara hemma och ha en lugn och skön dag? Det är hopplöst hur föräldrar resonerar idag. Föräldralediga föräldrar lämnar in barnen så ofta de bara kan och ironiskt nog är dessa barn mest sällan lediga. Ta vara på tiden med barnen! Barn behöver sina föräldrar.

  1. Malin skriver:

   Men det är väl rätt skönt för det sjuka barnet att få vara sjuk ifred utan ett friskt röjjigt syskon hemma? Jag gör olika vid såna tillfällen beroende på status på det sjuka barnet. Och det friska barnet kan hämtas hem tidigare om det sjuka orkar med det.

   1. Hej skriver:

    Det är ju ett föräldraansvar att då se till att det sjuka barnet får lite lugn och ro. Och vem säger att det friska barnet behöver leva loppan hela tiden? Beroende på ålder kan man faktiskt säga till barnet att syssla med en lugnare aktivitet.

    1. Erika skriver:

     Precis som du säger så beror detta ju på ålder. Min minsta kräver betydligt mer uppmärksamhet än den äldsta. Om min äldsta är väldigt sjuk så väljer jag att lämna den minsta så jag kan ge hela min uppmärksamhet till din äldsta och verkligen kan mysa med honom. Är de inte så sjuka, lite förkylda, lättare feber etc så behåller jag båda hemma så vi kan leka tillsammans. Jag gör helt enkelt det jag som förälder anser är det bästa för mina barn. Du gör säkerligen det du anser är bäst för dina barn. Och jag klagar inte över det eller tycker det e fel. De flesta (inte alla) men majoriteten av föräldrar gör faktiskt det som de anser är bäst för sina barn. Tro det eller ej. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..