ANNONS
Integritet på Tailsweep

Tisdag morgon

/

Det bästa med sjuka barn är att de blir så extremt kramiga. Sally är alltid väldigt gosig men Gillis är mer restriktiv. Däremot fick jag ligga och kramas med honom i princip hela natten, han har hostat mycket. Jag kunde inte sova men det gör inget när barnen är hos mig. Då hinner jag njuta av dom och lyssna in deras andetag. Vi vaknade innan vi behövde gå upp på morgonen så vi lyssnade på Karlsson på Taket en stund och skrattade åt hans tokigheter. Vid kvart i åtta åt vi frukost med Lovisa och sedan tog jag en dusch och åkte iväg. Gillis är hemma med Lovisa idag. Jag kan inte vabba på dagarna, inte så som det ser ut nu så jag är glad att ha Lovisa hos oss. Jag sitter i förhandlingar, träffar vår nordiska distributör och säljmöten med större kunder.

Idag är en viktig dag.

Copyright 2019. All rights reserved.

På tal om kunder så har Kronans Apotek en kampanj på Löwengrip, alla produkter är på 25%. Nu hittar erbjudandet här. Missa inte Instant Glow-serumet och även misten, två personliga favoriter. Vi hörs senare idag.

Tack för alla era kommentarer ❤️

35
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00