En evighetslång vecka

Min psykolog sa idag ”Sorg är randig”. Den kommer och går. Bra stunder och väldigt svåra stunder. Mitt all turbulens har jag såklart en sorg att bearbeta också som har legat insopad under en matta så som jag så ofta gör på grund av en djup försvarsmekanism. Den firar snart ett år. Allt på samma gång. Varför blir det jämt så? Varje morgon som jag kliver upp har jag som en baslista att följa som en robot. 1. Hålla rutinerna intakt för att få så bra förutsättning som möjligt. 2. Stötta bolagens nyckelpersoner 3. Finnas där för anställda och 4. Träffa kunder och följa vår actionplan. Barnen har såklart prio för allt annat. Men mellan det så är det djupa andetag och tårar som tränger sig fram.

Trycket behöver minskas.

16d0c64d 5577 4205 8948 5320385efc2c.jpg
014fe430 38fb 4403 a23f 0aa9d2afd482.jpg

Jag har ställt in mig på sex månader av turbulens. Nu har det gått tre veckor. Det största faran ska vara över vid årsskiftet om vår plan går som planerat och sedan börjar en ny kula som också tar tid. Jag trodde nog ett tag att jag skulle fixa mig igenom allt utan att det skulle behöva märkas utåt sett. När jag insåg att det inte skulle bli så satte jag som mål att ta mig igenom med ett leende på läpparna i alla fall bland mina anställa men nu har jag insett att jag kommer att ta mig igenom detta lika randig som sorgen är. Glad och stark ibland och så låg och ledsen vid andra tillfällen. Det får bli så – Randigt.

 1. Jessica skriver:

  Är inte så insatt i ditt liv. Men när man läser din blogg där du skriver att du är i sorg och verkar vara i någon kris, må psykiskt dåligt. Undrar man ju vad är det som har hänt? Läser sedan att det hela handlar om ditt företag och framgångar, som ej blivit som du tänkt dig. Visst, tråkigt det kan man ju förstå. Men samtidigt, var glad istället. Det är ingen som har dött, dina barn är friska och du verkar ha det ganska bra. Alla människor går igenom motgångar på ett eller annat sätt. Man kallar inte det för sorg osv för det. Även du behöver gå igenom sånt, deal with it!

 2. Liv skriver:

  Du är det viktigaste i ditt Liv och de här vägskälet kommer att få dig att mogna. Dina barn kommer att förstå längre fram och för deras skull är det bra att det inte blev flytt tiii USA. Det finns något som kallas för geografiskt flykt och det fungerar inte särskilt bra för man bär ju alltid med sig själv. Köp en enkel lägenhet. Ett fritidshus i Skärgården och lär dig att hantera att du har rätt att må gott!

 3. Jelly skriver:

  Oh Bella, jag stödköpte annu mer idag! Saker som jag egentligen inte behöver men tänker att om det går bra för Löwengrip, då kanske då mår du bättre. Köpte för 6839:- har inte mer på kontot tyvärr. Lönen kommer nästa vecka redan, köper mer då!

  Hoppas attdu mår bättre!

  1. Malin skriver:

   Oj! Känns inte som ett smart drag av dig
   Väldigt konstigt tänkt tycker jag.
   Varför inte ta och starta en insamling till Isabella? Toppen idé!

   1. Jelly skriver:

    Ah hade inte tänkte på att starta en insamling! Ska vi inte göra en gofundme åt henne? Det är faktiskt en jäkligt bra idé!

    Isabella, hur mycket tror du att du behöver för att rätta skeppet? Måste ha en målsumma ju.

    Puss!

  1. Malin skriver:

   Kan du swisha o stödja mig med??? 🤣👍

  1. M skriver:

   Ironi 🙄

 4. N skriver:

  Jag har följt dig sedan ditt allra första blogginlägg. Vi är lika gamla och har jämngamla barn. Tror att du behöver hitta tillbaka till den ”gamla” Bella. Jag, och många andra, har slutat gå in här den senaste tiden för att du förvandlats till en opersonlig, perfekt sminkad robot. Släpp all prestige! Sälj huset, köp en Mindre bostad som räcker åt dig och barnen. Och som tidigare läsare har kommenterat: Vad brinner du för? Att tjäna pengar och köpa enorma hus Och lyxiga bilar borde inte vara meningen med ditt liv. Endast genom bloggen och Instagram får du intäkter som räcker och blir över! Det går inte att identifiera sig med den Bella som bor i en 30-miljoners villa och kör 3 olika sorters lyxbilar. Vi är många som saknar den gamla Bella!

  1. Anonym skriver:

   Förstår inte. Jag har också läst bloggen sen den starta. Det här ÄR den gamla Bella.

   1. N skriver:

    Nej, den gamla Bella visade upp bilder som var oredigerade, i pyjamasbyxor ätandes choklad i soffan.

    1. Miia skriver:

     Nej, det var ”familjeliv i villa” Bella. Detta är mer likt ”gamla” Bella.
     Förstår att många som började följa i å med första graviditeten tror att det var en mer ”äkta” Bella.

     1. N skriver:

      Även innan barn visade hon upp sig osminkad i pyjamas med acne etc. Minns när hon köpte en missoni-matta till sin lägenhet och var så stolt och ödmjuk inför vad hon hade råd att göra efter allt hårt slit.

  1. Hanna skriver:

   Kan inte folk bara sluta säga vad Dom saknar och vad Dom vill ha. Hur Dom vill att Isabella ska leva sitt liv. Herregud låt henne få leva det liv hon vill. Om hon vill göra det ena eller det andra, låt henne göra det. Byter hon riktning bara sådär, ja men låt henne göra det! Det är hennes liv.

   Att ni orkar hålla på att klaga hela tiden. Människor förändras och jag slår vad om att ni har personer i er närhet som inte är den personen som ni tyckte så mycket om förr. För den personen har väl antagligen förändrats/växt eller vill helt enkelt vara som den är nu. Inte går du fram till den personen och kritiserar och berättar hur du tycker att den personen borde vara istället, bara för att Du vill att den ska vara så. Bara för att Du saknar den som personen ”var förr”.

   Ta hand om dig Isabella 🙂

  1. Cj skriver:

   Fast Bella vill kanske inte identifiera sig med er?

  1. CM skriver:

   Amen
   👍👍✊✊

 5. Silja skriver:

  Vad spännande att följa nya äventyrer? Flyttar du? Nya huset blir absolute super!

  Löwengip beauty gjorde ju jättebra tidigare. Hoppas att ni hittar rätt väg här I Swerige. Det var in klokt att vända ryggen för fosterland. Jättedåligt idee

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..