Imorgon: vecka tre

En helg har passerat och jag har försökt att ladda batterierna. Jag har testat att undvika insomningstabletter och jag klarade att somna utan i fredags men i lördags så låg jag vaken till fyra på morgonen och då bestämde jag mig för att ta en tablett ändå. Jag har varit barnfri i helgen så jag har inte haft någon tid att kliva upp och det blev räddningen. Efter två veckor av kris så märker jag att jag är mer trött än vanligt och jag har känt mig snurrig och att det är svårt att fokusera blicken. Dessutom har jag föredragit att ha det tyst runt om mig och ingen musik. I och med att jag har jobbat i väldigt högt tempo sedan tonåren så kan jag alla fysiska och psykiska symptom så ovan är ett tecken på att jag varit genom något tufft och att jag är trött. Det jag behöver nu är fortsatt återhämtning. I ett drömscenario hade jag kunnat åka bort två dagar till och sovit och tränat men det går inte i det läge jag är nu. Imorgon fortsätter processen att stabilisera bolagen så det är bara att bita ihop.

Min plan är att börja morgonen tidigt (får hjälp med lämning), ge allt vad jag kan på dagarna, hämta barnen vid fyra som vanligt och gå och lägga mig med dom när jag ska natta. Då gör jag mitt bästa på jobbet, får tid med barnen men också så mycket sömn som det går.

Nu börjar krisvecka nummer tre. Jag hoppas få det lugnare i media så jag kan få jobba på mer ostört. Jag är van med rubrikerna men för alla anställdas skull hoppas jag bli lugn och ro.

Jag bläddrade genom bilderna i telefonen och hittade dessa som gjorde mig glad. Kvinnorna i Nairobi. Jag har alltid känt mig ensam i livet, därför blev jag så lycklig över att få se deras genuina gemenskap. Jag vet inte hur jag ska förklara det bäst men jag ”myste” i deras sammanhållning. Släppte garden och bara va.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Lite den känslan försöker jag att ta med mig in i min vardag nu, tillåta mig själv att inte vara så sluten utan att våga öppna upp och lyssna på människor som vill mig väl. Jag har fått många fina Mail i helgen av er, jag läser dom noga och tar in vad ni säger. Tack. Det betyder mycket.❤️

Nu kör vi: tredje veckan. Sälja av i min depå, leta kostnader och jobba för nya affärer.

 1. Lovi skriver:

  Heja dig! Stark och vacker, fortsätt med det du gör. Du är fantastisk och en stor förebild!

 2. Jenny skriver:

  Vackra du. Du klarar det.

  Men jag blir orolig när du verkar ha gått på grejen med fillers…privat javisst, men det märks en förändring och du var vackrare och starkare? som du var tidigare tycker jag iallafall. Hitta styrkan, inte fillers (som den även så vackra och framgångsrika Bianca använder…?) Vi vanliga som följer dig har inte något sånt på världskartan. Dina produkter är suveräna!!!! Boktips; Good Millionaire. Keep up. Följt dig sedan 2012.

 3. Emmy skriver:

  Nja, man pratar väl oftast om att det är barns sorg som är randig, eftersom de kan växla så snabbt mellan lek och att vara ledsen när något traumatiskt har hänt, och vi vuxna har inte lika lätt till samma snabba växling (även om vi kan ”spela” utåt sett). Har aldrig hört uttrycket användas för vuxna…

 4. Det här kommer du fixa! Kämpa på ❤️

 5. Mis skriver:

  Herregud är ni experter? Lyssnar hon på er tror ni? Denna influencerfanclub är så tragisk.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..