Fredagsfika

Veckan avslutades med en fredagsfika med bullar från från Bröd & Salt med gänget i Löwengrip Beauty och Löwengrip Invest. Internt säger vi LGB och LGI. När det har varit oroliga tider så har jag lagt vid att samla gänget två gånger i veckan och gå igenom allt som händer. Efter fikat kom en av mina stjärnor: Rebecka och bad att få presentera strategin för Löwengrip Invest egna sociala medier. Det är så roligt när en anställd har funderat på en förändring och förberett en presentation kring det. Hon önskade att man som följare/kund skulle kunna följa oss på närmare håll och lära känna alla anställa bättre. Sedan hade hon en bra tanke på hur vi kunde jobba med mina egna storys bättre.

Jag sa ja till allt. Kul.

Jag är verkligen så stolt över alla. De jobbar på ett av av Sveriges mest mediabevakade bolag, journalister ringer ständigt med kluriga frågor eller dyker upp obokat. De har alltid varit som en trygg runt mur kring mig. Men nu är det min tur att vara deras trygga mur och ta oss igenom denna fas. Visa att jag står stadigt som ledare och har en plan framåt. Det kommer att gå. Men nu ska jag ta helg och sova ut ordentligt.

Stor kram på er.

 1. Anna skriver:

  Din blogg är så tyst nuförtiden. Orkar inte längre komma in och titta efter inlägg när det inte finns några.

  1. Sara skriver:

   Ändå är du här?

 2. Mariana skriver:

  Läst så mycket negativt osv om dig ett tag så tänkte bara skriva något positivt till dig här. Kämpa på & hoppas allt blir som du tänkt dig.

 3. Millan skriver:

  Förresten, har ditt hus nu inaktiverat sitt instagram konto?

 4. Ett steg i sänder gör att vinden vänder 🙂

 5. Therese skriver:

  Spännande med nya ideer och att få följa dem anställda. Du har ju byggt upp ett helt imperium.

  /Therese

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..