ANNONS

Fredagsfika

/

Veckan avslutades med en fredagsfika med bullar från från Bröd & Salt med gänget i Löwengrip Beauty och Löwengrip Invest. Internt säger vi LGB och LGI. När det har varit oroliga tider så har jag lagt vid att samla gänget två gånger i veckan och gå igenom allt som händer. Efter fikat kom en av mina stjärnor: Rebecka och bad att få presentera strategin för Löwengrip Invest egna sociala medier. Det är så roligt när en anställd har funderat på en förändring och förberett en presentation kring det. Hon önskade att man som följare/kund skulle kunna följa oss på närmare håll och lära känna alla anställa bättre. Sedan hade hon en bra tanke på hur vi kunde jobba med mina egna storys bättre.

Jag sa ja till allt. Kul.

Jag är verkligen så stolt över alla. De jobbar på ett av av Sveriges mest mediabevakade bolag, journalister ringer ständigt med kluriga frågor eller dyker upp obokat. De har alltid varit som en trygg runt mur kring mig. Men nu är det min tur att vara deras trygga mur och ta oss igenom denna fas. Visa att jag står stadigt som ledare och har en plan framåt. Det kommer att gå. Men nu ska jag ta helg och sova ut ordentligt.

Stor kram på er.

41
368

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00