Löwengrip på Åhléns

Jag hade egentligen tänkt att skriva ett långt inlägg om idag men jag är SÅ trött. Luften har gått ur mig. Jag kom precis hem:

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag orkar inte ens ta fram någon rolig middag utan gjorde havregrynsgröt. Jag ska ta en dusch och försöka somna för jag har sovit alldeles för lite i veckan. MEN innan jag säger godnatt så vill jag tacka er som kom förbi Åhléns idag. Många av er peppade mig och sa de starka orden ”Ge aldrig upp”. Jag behövde höra det.

Tack

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Några bilder från dagen. Min fina gröna blus som många frågade efter på instagram kommer ifrån Wera dagen till ära. Imorgon är det fredag, jag ser fram emot att samla hela teamet i båda bolagen på fredagsfika och få prata igenom veckan. Det har varit en viktig vecka för oss: stora kunder i Köpenhamn, spikat strategi för 2020 i både bolagen, förankrat med banken, lanserat i Nederländerna, gjort intervjuer med deras största livsstilstidning och haft event på Åhléns City. Tidiga mornar och sena kvällar. Vi alla har kavlar upp ärmarna samt tagit beslut som är fruktansvärt jobbiga. Avbokat stiftelsegalan och tagit beslut om att avbryta USA innan årsskiftet. Drömmar som krossas och det ger mig en kolossal ångest. Det är inte ljust i tunneln än men snart kommer det nog.

Aldrig ge upp. Bara ändra vägen framåt.

 1. Det är ok att inte orka, att inte Vara på topp, att försmäkta på en öde ö utan snus, inte ha råd mm
  Livet måste kunna bära då också utan all yta, utan det glättiga mm. Med räkningar som inte orkar betalas, när en nära lämnat mm
  http://runeberg.org/ejse1818/20.html

 2. Kvinna, du är 28 år, där ska du bygga din tillvaro och förebild, trovärdigt och sunt, damen kommer sedan med erfarenhet och pondus. Du inspirerar till fräsch och påbyggbar livsstil, den har du inte full potential till än, tro mig! …därför sunt, yngre stil och fräschör som ges av dina produkter och bygger vägen till att applicera till andra fungerande produkter och livsstil och ett mål att sträva efter och hyn är lyster istället för age before you live a life, inte där jag som milf agerar, utan att framhäva det som ger mig livets väg att gå och där jag briljerar av erfarenhet och livsstil med kvinnlig power och sund inställning till att åldras med stil💃 Nu är med i vår nästa Goodiebag för kvinnliga entreprenörer, lux♥️💯🙌🏻

 3. Maria skriver:

  Kanske dags att minska på spraytans? Du har uppnått nyansen orange.

  Kanske dags att börja laga mat själv, sminka och föna håret själv och städa, så kanske dina ideer blir mer realistiska

  1. Jessica skriver:

   Vilken trevlig kommentar, Maria. Har du aldrig hört ”har man ingenting snällt att säga så säg ingenting alls?”

   1. G skriver:

    Din kommentar på påminner mig om hur invånare i diktaturer har det.

 4. Hanna skriver:

  Med anledning av att bolagslanseringen i USA är inställd så undrar jag, och många med mig, vad som händer med dina anställda i detta projekt, dvs. dom två tjejer som skulle arbeta jämsides med dig och bo med dig i lägenheten i NY. Har dessa blivit varslade eller har de omplacerats till andra delar av dina existerande bolag?

  1. M skriver:

   +1

 5. Jenny skriver:

  Hade ju gärna varit på Åhlens och sagt hej👋😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..