ANNONS
Integritet på Tailsweep

Löwengrip på Åhléns

/

Jag hade egentligen tänkt att skriva ett långt inlägg om idag men jag är SÅ trött. Luften har gått ur mig. Jag kom precis hem:

Copyright 2019. All rights reserved.

Jag orkar inte ens ta fram någon rolig middag utan gjorde havregrynsgröt. Jag ska ta en dusch och försöka somna för jag har sovit alldeles för lite i veckan. MEN innan jag säger godnatt så vill jag tacka er som kom förbi Åhléns idag. Många av er peppade mig och sa de starka orden ”Ge aldrig upp”. Jag behövde höra det.

Tack

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Några bilder från dagen. Min fina gröna blus som många frågade efter på instagram kommer ifrån Wera dagen till ära. Imorgon är det fredag, jag ser fram emot att samla hela teamet i båda bolagen på fredagsfika och få prata igenom veckan. Det har varit en viktig vecka för oss: stora kunder i Köpenhamn, spikat strategi för 2020 i både bolagen, förankrat med banken, lanserat i Nederländerna, gjort intervjuer med deras största livsstilstidning och haft event på Åhléns City.

Tidiga mornar och sena kvällar. Vi alla har kavlar upp ärmarna samt tagit beslut som är fruktansvärt jobbiga. Avbokat stiftelsegalan och tagit beslut om att avbryta USA innan årsskiftet. Drömmar som krossas och det ger mig en kolossal ångest. Det är inte ljust i tunneln än men snart kommer det nog.

Aldrig ge upp. Bara ändra vägen framåt.

49
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00