ANNONS
Integritet på Tailsweep

Köpenhamn

/

Inlägget innehåller adlinks

Dagen i Köpenhamn igår gick väldigt bra. Det är alltid så roligt att träffa människor som är passionerade. Dagens agenda var att träffa några kunder, vid lunch smet Charlotte och jag in på Café Victor för en getostsallad. Vid varje möte har jag börjat med att bemöta de senaste dagarnas inlägg och media, jag har lärt mig att alltid ta upp det folk har i huvudet och få en dialog om det. Responsen från bolagen var bättre än jag kunnat drömma om. Många är ju entreprenörer själva och en VD igår sa ”Isabella, många entreprenörer har varit med om sånt här, detta gör dig bara mer mänsklig”.

Det var fint att få höra det från människor som jag har en stor respekt för.

Copyright 2019. All rights reserved.

Iklädd min egna kostym från Isabella x Stylein (adlink) dagen till ära. Efter ett mötesrace flög jag till Göteborg för en lugn kväll. Jag tillbringar alla dagar jag kan hos Erik och han är ofta i Stockholm i jobb. Det blir ett pendlade men det är det värt alla gånger om.

Copyright 2019. All rights reserved.

Löwengrip på Landvetters flygplats. Ovan är ett tre-pack på vår mest sålda produkt Count on Me. Nu väntar en dag på kontoret och möten till sent. Jag vet att många av er önskar att höra hur det går i bolagen just nu och hur vi jobbar framåt men vi måste få göra det i lugn och ro samt meddela den planen vi håller på att sätta just nu till alla som jobbar med oss först. Men i stora drar handlar det om att montera ner det som inte är lönsamt och hitta en ny väg fram.Under tiden så är det bara att hantera ångesten och jobba på. Det finns inga genvägar. Just nu är jag tacksam över många år med mental träning, när livet prövas så har jag mentala verktyg att luta mig tillbaka mot. Jag kommer inte dö av situationen. Barnen och jag kommer inte hamna på gatan. Det värsta som kan hända är inte på den nivån så när man hårdrar det får man perspektiv. Att drömmar krossas är dock en annan femma men dom kommer ju tillbaka.

Först måste jag bygga en stabil grund och att kunna drömma ifrån. Det gör vi nu.

72

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00