Köpenhamn

Inlägget innehåller adlinks

Dagen i Köpenhamn igår gick väldigt bra. Det är alltid så roligt att träffa människor som är passionerade. Dagens agenda var att träffa några kunder, vid lunch smet Charlotte och jag in på Café Victor för en getostsallad. Vid varje möte har jag börjat med att bemöta de senaste dagarnas inlägg och media, jag har lärt mig att alltid ta upp det folk har i huvudet och få en dialog om det. Responsen från bolagen var bättre än jag kunnat drömma om. Många är ju entreprenörer själva och en VD igår sa ”Isabella, många entreprenörer har varit med om sånt här, detta gör dig bara mer mänsklig”.

Det var fint att få höra det från människor som jag har en stor respekt för.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Iklädd min egna kostym från Isabella x Stylein (adlink) dagen till ära. Efter ett mötesrace flög jag till Göteborg för en lugn kväll. Jag tillbringar alla dagar jag kan hos Erik och han är ofta i Stockholm i jobb. Det blir ett pendlade men det är det värt alla gånger om.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Löwengrip på Landvetters flygplats. Ovan är ett tre-pack på vår mest sålda produkt Count on Me. Nu väntar en dag på kontoret och möten till sent. Jag vet att många av er önskar att höra hur det går i bolagen just nu och hur vi jobbar framåt men vi måste få göra det i lugn och ro samt meddela den planen vi håller på att sätta just nu till alla som jobbar med oss först. Men i stora drar handlar det om att montera ner det som inte är lönsamt och hitta en ny väg fram.

Under tiden så är det bara att hantera ångesten och jobba på. Det finns inga genvägar. Just nu är jag tacksam över många år med mental träning, när livet prövas så har jag mentala verktyg att luta mig tillbaka mot. Jag kommer inte dö av situationen. Barnen och jag kommer inte hamna på gatan. Det värsta som kan hända är inte på den nivån så när man hårdrar det får man perspektiv. Att drömmar krossas är dock en annan femma men dom kommer ju tillbaka. Först måste jag bygga en stabil grund och att kunna drömma ifrån. Det gör vi nu.

 1. Eva skriver:

  Sexy coffee pic 🙂

 2. Frida skriver:

  På tal om deo så kan jag rekommendera apotekets absolut torr , använd en gång i veckan eller mindre sällan ( för mig räcker var 14e dag)och inget svett överhuvudtaget under armarna.
  Varning dock att det svider lite och känns först bra efter första duschen

 3. Tintin skriver:

  Hej Isabella. Mycket hat där ute just nu, men det är bara att ignorera och tänka tillbaka på oss riktiga fans som följt dig sedan dag ett och vet vad du är kapabel till. Jag vet att alla dina drömmar kommer att slå in.

  1. Vl skriver:

   Så ljuvligt okritiskt! 🤣

  1. kaj skriver:

   Fans? Hon är entreprenör,fötetagsledare. Sen när har dom fans?

 4. Isak skriver:

  Tycker hela situationen är så oklar. Du borde vara tacksam för att du inte är börsnoterad. Hur kan det svänga så snabbt? Från extremexpansion till nedmontering av olönsamma marknader?

 5. Fia skriver:

  Nu när ni ska stanna i Scandinavian så varför inte fortsätta med er budget-serie till dagligvaruhandeln?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..