Avbokad stiftelsemiddag

Idag fortsatte processen att bromsa in. Jag fick maila ut till 150 gäster inom Svenskt näringsliv som har hunnit få inbjudan till min galamiddag med stiftelsen att vi har fått blåsa av:

Img 9465.jpg

Det var ett beslut som behövdes göras. Det är fruktansvärt att behöva dra av varenda plåster men det är bara att göra. Fler ska dras av. Det är min tuffaste period hittills som entreprenör men jag behöver gå igenom det. Min skärseld. Fixar jag det och kommer ut på andra sidan kommer jag att växa men det är en bit kvar.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Precis som jag skrev imorse så är det bara att kavla upp ärmarna och jobba på ännu mer. Imorgon står klockan på 4.30. Det väntar en dag i Amsterdam för att lansera Löwengrip där hos Douglas (deras motsvarighet till Kicks). Vi har sålt hos Douglas i Tyskland i några månader men nu har alltså Douglas valt att börja sälja Löwengrip i Nederländerna. Mitt i alla prövningar så kommer en bra nyhet. Det behövdes verkligen. Jag har även en intervju med nederländska Vogue om Löwengrip. Det fixar jag. Men nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova i några timmar. Jag är betydligt tröttare än vanligt men det är väl så när man går igenom en kris. Alla cylindrar är igång samtidigt.

Natti.

 1. Karin skriver:

  Kära dig, de är tusen saker utanför din kontroll som påverkar hur företag ska gå. Tror väldigt få tror att de är bristande engagemang, klokhet, mod och inspiration från dig som orsakat motgången. Shit happens!
  De är sånt här som gör att fåtalet av oss vågar och orkar starta företag men oj vad man ser upp till de som vågar och orkar stå i det. <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
  Du har absolut ingenting att skämmas över.

 2. Ronja skriver:

  Vi är många som håller dig i handen och backar dig, oavsett hur många plåster du drar av (eller sätter på). Heja dig, tack för att du delar med dig!

 3. Så jäkla modigt, jag får ångest av att bara ställa in en dejt med en kompis ”för man har ju bestämt!” eller ställa in en fest. Men det är också för att jag är en fena på att ta ansvar över andras känslor och rekationer, vilket är nåt som är min träning just nu, att fokusera på mig och vad jag behöver istället för hur andra reagerar när jag gör det jag behöver.

  Livet va! Heja oss!

 4. Emelie skriver:

  Så himla roligt att ni ska börja sälja i Holland, då slipper jag be min mamma att ta med sig produkter från Sverige varje gång hon hälsar på 😉

  Önskar dig/er all lycka till i denna process att komma tillbaka hållbart!
  Söker ni kollegor i Holland någon gång så hojta till ☺

  Stor kram

 5. Det låter som att du vet precis vad som behövs att göras och du är on it. Det kommer att lösa sig och nya dörrar kommer att öppna sig för dig. Det finns en mening med allt som händer och jag tror säkerligen att det finns en mening här med, kanske man inte förstår vad det kan vara men det kommer synas längre fram. Lycka till med resa och intervjuer. Ha en fin onsdag <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..