ANNONS

Avbokad stiftelsemiddag

/

Idag fortsatte processen att bromsa in. Jag fick maila ut till 150 gäster inom Svenskt näringsliv som har hunnit få inbjudan till min galamiddag med stiftelsen att vi har fått blåsa av:

Img 9465.jpg

Det var ett beslut som behövdes göras. Det är fruktansvärt att behöva dra av varenda plåster men det är bara att göra. Fler ska dras av. Det är min tuffaste period hittills som entreprenör men jag behöver gå igenom det. Min skärseld. Fixar jag det och kommer ut på andra sidan kommer jag att växa men det är en bit kvar.

Processed with VSCO with dog1 preset

Copyright 2019. All rights reserved.

Precis som jag skrev imorse så är det bara att kavla upp ärmarna och jobba på ännu mer. Imorgon står klockan på 4.30. Det väntar en dag i Amsterdam för att lansera Löwengrip där hos Douglas (deras motsvarighet till Kicks). Vi har sålt hos Douglas i Tyskland i några månader men nu har alltså Douglas valt att börja sälja Löwengrip i Nederländerna. Mitt i alla prövningar så kommer en bra nyhet. Det behövdes verkligen. Jag har även en intervju med nederländska Vogue om Löwengrip. Det fixar jag. Men nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova i några timmar. Jag är betydligt tröttare än vanligt men det är väl så när man går igenom en kris. Alla cylindrar är igång samtidigt.

Natti.

26

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00