ANNONS

Ett val varje morgon

/

När livet utmanas finns det två alternativ. Tappa orken och gå och lägga sig eller upp på hästen igen. Tro mig, jag har under den senaste tiden stått och valt mellan både alternativen. Varje morgon. Men varje morgon väljer jag att kliva upp, få i mig frukost och behålla rutinerna så att jag har de bästa förutsättningarna för dagen. När livet utmanas är det tillbaka till basic. Sova åtta timmar, regelbundna måltider, träning, vila och nära och kära. Oftast vaknar jag med en stor oro i magen. Men när man har två små barn hinner man inte fastna i det. Skönt. När jag väl kommer till jobbet så lugnar sig allt och vi går igenom det som behövs och så tar vi en dag i taget och jobbar på. När jag kommer hem kommer oron tillbaka. Oftast går den över till ångest på kvällen men det är okej. Det får vara så nu. Antingen är jag i ångesten eller så ringer jag någon i min närhet. Det är okej att få må dåligt känner jag, det är en sådan fas nu. Och det kommer bli bättre.

Valet att faktiskt kliva upp på morgonen är viktigt när man har en svacka. Det är bättre att ”göra dagen” och vara ledsen samtidigt än att stanna hemma. Det blir en sådan uppförsbacke om man inte kliver upp och svårare att komma tillbaka så det är viktigt att inte hamna där.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Idag åkte jag tidigt till Arlanda, jag ska vara i Köpenhamn under dagen för kundmöten. Det blir en hel del resande i veckan. Göteborg ikväll, Amsterdam på onsdag för event med Löwengrip hos vår återförsäljare Douglas och så helgen på västkusten igen. Återhämtning.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Produkter från Löwengrip på Arlanda Vip. Gällande Löwengrip kommer det bli ett klokt beslut att satsa mer på Skandinavien. På torsdag har jag ett event på Åhléns Stockholm:

Kom gärna förbi och säg hej ❤️

51
352

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00