ANNONS
Integritet på Tailsweep

Söndagen

/

Jag och barnen har varit hemma hos min mamma idag. Hon har köpt en mops som heter Charlie. Jag tror inte att jag släppte Charlie på sex timmar förutom när han skulle göra sina behov och äta. Jag blev så kär. 11 veckor är han. Dock är jag superallergisk och trots allergimedicin så satt jag där med röda ögon som kliande och luftrör som pep men det var det värt för idag. Jag behövde få valp-gosa, det har ju en lugnande effekt.

Några av er minns säkert att jag hade en mops som hette Christian, jag köpte honom när jag var 21 år och hade läkt och vilat efter ett magsår. Jag behövde göra om mitt liv som då bestod av kontorsjobbb till midnatt, sedan drinkar på krogen och där i mellan take Away-mat. Planen var att hitta ett mer hälsosamt liv med rutiner, komma ut i naturen och mer lugn och ro och där kom Christian in. Dock blev jag fruktansvärt allergisk efter mina graviditeter och när andningen blev tuff trots medicin så fick Christian flytta till min exmans bästa vän. Gillis säger att han minns Christian men jag är lite osäker på om det har med äldre bilder att göra. En tvååring kan väl inte komma ihåg en hund?

Det var mysigt att vara hos mamma. Jag behövde få landa och få vara ledsen. Min syster Julia och hennes kille var även där. Dagen slutade med att både Julia, pojkvännen, jag, mina barn och två fåglar låg i Julias stora säng och spelade Mindcraft. Eller Gillis spelade. Han har önskat sig Mindcraft men jag har inget playstation hemma. Jag funderar på att köpa det till honom i födelsedagspresent. Spelet verkade så roligt och rätt utvecklande med allt byggande.

Copyright 2019. All rights reserved.

När jag kom hem så insåg jag att Gillis och jag hade glömt att göra hans läxa. Trots att vi haft hela helgen på oss. Jag visste inte att läxorna skulle komma redan i nollan men jag tycker att det är bra. Då vet jag vad han jobbar med just nu och jag kan fortsätta att öva på det utöver läxan. Veckans övning var ”vilken ska bort” så jag fortsatte med det under kvällen fast muntligt med allt jag kom på. Roligt.Nu sover barnen och jag ska förbereda mig inför en ny vecka. Det är en tuff vecka som väntar.

Mentalt så ser jag det som en tsunami framför mig och det är bara att ta ett djupt andetag och simma in i vågen. Men allt kommer att gå bra. Jag har ny energi efter denna helg och jag orkar. Styrkan just nu är min ork och uthållighet, jag kommer alltid upp på fötterna. Men självförtroendet har fått sig en rejäl törn.

Imorgon väntar en dag i Köpenhamn.

42
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00