Tidlöst höstmode

I samarbete med Ellos

Första dagarna av oktober har passerat. Ser verkligen fram emot min höstgarderob. När Sascha stylar mig tar vi oftast fram outfits som inkluderar kjol. Något vi hade i åtanke när vi tog fram min kollektion, Isabella x Stylein, med Stylein för Ellos. Saint Tropez-kjolen från min kollektion är ett otroligt säkert kort i garderoben. Fin, bekväm och bra kvalité. Den kommer dessutom i tre färger: vinrött, svart och silver. Tre klassiska färger som passar i flera olika färgkombinationer.

Blogg 1

Ett fint sätt att styla ett satinplagg nu i höst är att matcha med ett stickat plagg. Duon satin + stickat resulterar en stilsäker look som samtidigt värmer under kyligare dagar. En kombination av bekvämt och elegant. Att denna look är tidlös är alltid ett plus. Något jag och Sascha alltid siktar på – Outfits som håller genom åren. Ett plagg i satin kommer jag aldrig tröttna på. Är så stolt över de plagg vi tagit fram för Isabella x Stylein

Blogg 2

Blogg 3

Tycker ni om stilen på Saint Tropez-kjolen, men föredrar byxor framför kjol, finns det även skjorta och topp i samma material och färg. Satin-skjorta Nice och topp Monaco kommer ni kunna styla fint med ett par svarta eller bruna kostymbyxor – både dag och kväll. Gillar ni att matcha er outfit i ett set, blir kjolen + skjorta/topp otroligt fint tillsammans.

Blogg 4

Till denna outfit har Sascha matchat tröjan Oslo med Saint Tropez-kjolen, en favorit-outfit. 

Med ett par fina klackar – ljuvligt!  Här hittar ni hela kollektionen. Anger ni koden 405445 får ni dessutom 25% rabatt på ert köp (koden gäller t.o.m. 2019-10-12. Ej prisnedsatta varor samt varor märkta med ”Vintage” eller ”Exclusive”).


I samarbete med Ellos

 1. L skriver:

  999 spänn för en skjorta av polyester??? no way José.

 2. Lotta skriver:

  Åh vart kommer dom pepitarutiga skorna ifrån? Ser både snygga och bekväma ut. Bara att hoppa i.

 3. Anonym skriver:

  Hej Isabella och bloggläsare! Jag som lever lite i typ ”digital okunskap”(är 60 +). Fattar inte riktigt vad förutom hudvårdsprodukter du säljer. Vad är ”content”? Går det att sälja? Och de andra ”sakerna”/bolagen? Jag förstår ju att man tjänar pengar på produkterna och bloggen. Allt som du omger dig med; dyrt hus, dyra bilar, dyra specialsydda klänningar, resande, anställda i bolag, kock och hemmateam måste ju kosta enormt. Någon får gärna berätta för mig (som ”spelar i en helt annan division”)vad som säljer så stort. Jag är bara uppriktigt nyfiken.

 4. Gisela skriver:

  Den syrénlila 😬känns som en omsydd brudtärneklänning från 80 talet. Trodde vi hade stängt syrénlilaskåpet och kastat nyckeln. Tydligen inte. Funkade inte då, funkar inte nu. Sorry.

  1. Syrenlila? Var ser du något Syrenlila plagg? 🤔

 5. Känns väldigt omodernt att vissa plagg är av polyester.
  Polyester är ett syntetmaterial och är gjort av olja. D v s en icke förnyelsebar råvara, och därmed allt annat än en miljövänlig textil.
  Hur tänker du kring det?

  1. Nina skriver:

   Plus att det är ett obehagligt material att ha på sig! Blir svettigt värre.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..