ANNONS

Tidlöst höstmode

/

I samarbete med Ellos

Första dagarna av oktober har passerat. Ser verkligen fram emot min höstgarderob. När Sascha stylar mig tar vi oftast fram outfits som inkluderar kjol. Något vi hade i åtanke när vi tog fram min kollektion, Isabella x Stylein, med Stylein för Ellos. Saint Tropez-kjolen från min kollektion är ett otroligt säkert kort i garderoben. Fin, bekväm och bra kvalité. Den kommer dessutom i tre färger: vinrött, svart och silver. Tre klassiska färger som passar i flera olika färgkombinationer.

Blogg 1

Ett fint sätt att styla ett satinplagg nu i höst är att matcha med ett stickat plagg. Duon satin + stickat resulterar en stilsäker look som samtidigt värmer under kyligare dagar. En kombination av bekvämt och elegant. Att denna look är tidlös är alltid ett plus. Något jag och Sascha alltid siktar på – Outfits som håller genom åren. Ett plagg i satin kommer jag aldrig tröttna på. Är så stolt över de plagg vi tagit fram för Isabella x Stylein

Blogg 2

Blogg 3

Tycker ni om stilen på Saint Tropez-kjolen, men föredrar byxor framför kjol, finns det även skjorta och topp i samma material och färg. Satin-skjorta 

Nice

 och topp 

Monaco

kommer ni kunna styla fint med ett par svarta eller bruna kostymbyxor – både dag och kväll. Gillar ni att matcha er outfit i ett set, blir kjolen + skjorta/topp otroligt fint tillsammans.

Blogg 4

Till denna outfit har Sascha matchat tröjan

Oslo

med

Saint Tropez

-kjolen, en favorit-outfit. 

Med ett par fina klackar – ljuvligt!  

Här

hittar ni hela kollektionen. Anger ni koden

405445

får ni dessutom 25% rabatt på ert köp (koden gäller t.o.m. 2019-10-12. Ej prisnedsatta varor samt varor märkta med ”Vintage” eller ”Exclusive”).


I samarbete med Ellos

22

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00