En liten paus

En helg med barnen hemma, människor som jag känner mig trygg med och tid ute i naturen. Vi har ätit nybakade kanelbullar, tänt brasa och myst. Jag pausar tankarna lite vilket behövs.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Vi hörs imorgon <3

 1. Isabella 💕 känns som att du börjar landa i vad som är viktigast här i livet. Spelar ingen roll om man så äger hela världen om inte själen har ro. Önskar dig allt gott och att allt löser sig och att du kanske hittar en medelväg genom livet med trygga goda relationer . Tar du inte hand om dig själv så hur ska du kunna ta hand om allt annat. Du har 2 fina barn som behöver en mamma som mår bra 💕 Kram

 2. Sanna skriver:

  Hej Isabella.
  Jag har alltid älskat dig och din blogg men på senaste tiden har bloggen känts väldigt opersonlig då den endast handlat om jobb och framgång. Jag blir såklart inte glad över att det nu inte går lika bra för alla dina bolag men på något sätt känns ditt liv återigen mer verklighetstroget.
  När du skriver att ni nu måste dra i handbromsens rejält så undrar jag vad det innebär för dig? För många hade det inneburit att ändra sina levnadsvanor direkt och exempelvis flytta till något billigare, inte ha städ/mat hjälp osv.
  Jag undrar vad det innebär för er/dig med god ekonomi och framgång… Har man räknat med motgångar och sparat ihop för att klara sig några år framöver eller är denna ”dra i handbromsen” inget som påverkar din privata ekonomi? Många egenföretagare hade nog legat sömnlösa och börjat fundera på framtiden..

 3. Lisa skriver:

  När jag ser dina foton i bloggen idag, så tycker jag att du har nått toppen redan!

  Sedan vet jag inte hur stabil grund det är, dvs hur mycket som är betalat med lånade pengar. Men du sa förut att dina företag är värda 500 miljoner, så varför sådana snyftposter?

  1. H skriver:

   Världens mäktigaste kvinna? 😁

  1. Malin skriver:

   Förmodligen är de inte värda 500 milj längre.

 4. Katja skriver:

  Bra med paus! För kropp och själ. Det blir bättre!

 5. Passa på att vila och fyll på med ny energi till Excel arket 😂👍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..