ANNONS

Min helg

/

Jag har haft en mysig helg i Göteborg. Jag sover alltid ut när jag här, vid tolv (!) brukar jag bli väckt med en kopp kaffe men oftast behövs sovmorgonen efter en jobbvecka. Utöver att sova rejält så har vi varit ute i naturen, haft middagsbjudning, kikat på serier, jag har läst och så blev det en söndagsmiddag på Toso igår inne i Göteborg. Härlig mix. Min telefon har legat på en bänk i stort sett hela helgen orörd. Det är skönt att gå helt off line ibland och bara prata och vara.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag älskar helgläsning

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Toso borde vara Göteborgs motsvarighet till Tako i Stockholm? Väldigt god mat i alla fall, supergullig personal och alltid kul med en lyckokaka i slutet. Nu väntar en flight till Stockholm och direkt till kontoret. I eftermiddag ska jag hämta mina älskade barn. Äntligen.

14
242

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00