Min helg

Jag har haft en mysig helg i Göteborg. Jag sover alltid ut när jag här, vid tolv (!) brukar jag bli väckt med en kopp kaffe men oftast behövs sovmorgonen efter en jobbvecka. Utöver att sova rejält så har vi varit ute i naturen, haft middagsbjudning, kikat på serier, jag har läst och så blev det en söndagsmiddag på Toso igår inne i Göteborg. Härlig mix. Min telefon har legat på en bänk i stort sett hela helgen orörd. Det är skönt att gå helt off line ibland och bara prata och vara.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag älskar helgläsning

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Toso borde vara Göteborgs motsvarighet till Tako i Stockholm? Väldigt god mat i alla fall, supergullig personal och alltid kul med en lyckokaka i slutet. Nu väntar en flight till Stockholm och direkt till kontoret. I eftermiddag ska jag hämta mina älskade barn. Äntligen.

 1. Bi skriver:

  Exakt vilka är vi!!

 2. Lisa skriver:

  Tänk om det skulle hända dina barn något och du inte är tillgänglig på en hel helg!

  1. Kem skriver:

   Erik har också mobil och nog tror jag Bella gluttat på sin emellanåt då hon har barn ja 🙈

  1. L skriver:

   Antagligen kollar hon telefonen iaf. Och om man vill kan man lägga in så vissa nummer kan ringa trots att det är ljudlöst..

  1. Louise skriver:

   Tänk om du inte la dina egna personliga rädslor i det hela och övertolkade hennes text. ”Telefonen orörd” inte ”otillgänglig”. Tänk om de också har en pappa som klarar ta fullt ansvar för dem. Tänk om.

  1. Ann skriver:

   Nu var du lite för snabb Lisa med att leta fel och skamma… Isabella skriver inte att telefon var avstängd utan att den låg i stort sett orörd – hur är det att inte vara tillgänglig? Hon kanske hört om den ringt, och kanske kollar av den emellanåt om någon försökt nå henne. Bra Isabella att gå offline, även om vi såklart saknar dina uppdateringar, fler borde ta efter det och gå offline emellanåt.

 3. Sofia skriver:

  ”Brukar”? Har jag missat något? Du skriver som att du förmodar att läsarna vet. Eller vill du att det ska spekuleras. Varför inte bara skriva som det är?

  1. Maja skriver:

   Jag tror inte du riktigt vet vad ordet ”brukar” betyder. Hon berättar ju här som det är – att hon brukar bli väckt kl 12 med en kaffe. På vilket sätt öppnar det upp för spekulationer?

 4. B skriver:

  Vilka är ”vi”….

  1. Malin skriver:

   Hon och hennes pojkvän Erik, gissar jag?

 5. Visst är det härligt att läsa på helgerna! Bästa känslan, underbart att bara relaxa på riktigt och sjunka in i bokvärlden.
  Härligt att höra att du kunnat ta det lugnt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..