ANNONS
Integritet på Tailsweep

Min helg

/

Jag har haft en mysig helg i Göteborg. Jag sover alltid ut när jag här, vid tolv (!) brukar jag bli väckt med en kopp kaffe men oftast behövs sovmorgonen efter en jobbvecka. Utöver att sova rejält så har vi varit ute i naturen, haft middagsbjudning, kikat på serier, jag har läst och så blev det en söndagsmiddag på Toso igår inne i Göteborg. Härlig mix. Min telefon har legat på en bänk i stort sett hela helgen orörd. Det är skönt att gå helt off line ibland och bara prata och vara.

Copyright 2019. All rights reserved.

Jag älskar helgläsning

Copyright 2019. All rights reserved.

Toso borde vara Göteborgs motsvarighet till Tako i Stockholm? Väldigt god mat i alla fall, supergullig personal och alltid kul med en lyckokaka i slutet. Nu väntar en flight till Stockholm och direkt till kontoret. I eftermiddag ska jag hämta mina älskade barn. Äntligen.

14
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00