Måndag och vägskäl

Gud, imorgon är det första oktober. Redan. Min höst ser inte alls ut som jag hade trott. Jag trodde att jag skulle befinna mig i NYC halva månaderna och ha fullt fokus internationellt. Istället väntar jag på visum, allt tar längre tid men under tiden har jag fått möjlighet till ett enormt förvärv. Jag vet inte än om affären går igenom helt men jag måste göra ett försök i alla fall. Om affären blir av hamnar jag i ett vägskäl i livet om hur jag ska prioritera. Det känns alltid som att jag befinner mig i tvättmaskin och kastas runt. Ett varv åt ena hållet och sedan rullar det tillbaka. Fördelen med att livet alltid kastas runt är att de långsiktiga målet blir allt mer tydligt. Men vägen dit är minst sagt turbulent. Men jag antar att de extrema utmaningarna måste landa i extrema utfall förr eller senare, förhoppningvis positiva.

Imorgon börjar dessutom en vardag med en kameraman runt mig. Det är ingen tv-serie utan något annat. Ni får veta mer senare.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Jag har haft en mysig kväll med barnen. Vi har tittat på barnvänliga klipp om rymden och efteråt skulle barnen få rita något som de kom ihåg från klippen. Jag brukar ofta ”leka” så med Sally och Gillis, då lär dom sig samtidigt. Enkelt och kul. Nu ska det strax nattas och sedan väntas kvällsjobb.

Stor kram på er.

 1. Malin skriver:

  Isabella, jag tycker att du är otroligt modig som delar med dig av detta! Jag är också oerhört imponerad över den resa du gjort och fortfarande gör… Du är så cool och orädd, fortsätt med det!

  Har läst din blogg i över 5 år och kommer fortsätta att läsa den många år till.

  Önskar så att det fanns nåt jag kunde göra eller hjälpa dig med för att förbättra din situation och landade i att mitt bästa bidrag i detta nog är att skriva dessa peppande rader:-)

  Du inspirerar mig! Kämpa på!
  Malin

 2. Ellen skriver:

  Underskatta inte folk. Allt det här (eller såklart inte allt, men mycket) har vi läsare förstått och undrar varför du ångar på ändå. Detta är inte på nåt sätt skrivet med hat, utan försök istället tänka att de flesta redan fattat så är det lite lättare att berätta sånt här.

  När jag har det tufft försöker jag tänka att man måste leva hela livet, även det jobbiga. O hur häftigt det egentligen är med upp o ner o hit o dit.

  Allt löser sig alltid, det kan du räkna med. <3

 3. B skriver:

  Vadän detta rastlösa flängande än det ena än det andra. När skall du landa i din tillvaro och vara mera fokuserad? Det var ju dags att lämna Sverige och satsa på utlandet?!
  Vore intressant att veta vilken typ av affärer du gör! 😉

  1. Håller med. Många som förstått detta länge. En text Med förklaringar och försvar av eget agerande. Saknar insikt i hur Isabella nyttjat andra för att få uppmärksamhet och investeringar. Självupptaget, men kanske en väg till insikt och mognad med tiden.

 4. Ebba skriver:

  Spännande läsning : )

 5. Ann skriver:

  Spännande Isabella, alltid kul och spännade att följa dig. Nyfiken vad ni filmar till, skulle vara kul med en reality om dig och skulle vara kul med lite vloggar. Kanske till ett tv-program eller en vlogg ni filmar, spännade. Hoppas allt går bra.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..