ANNONS

En kollektion för alla

/

I samarbete med Ellos

Jag blir så glad när jag ser alla som taggar min kollektion som jag, tillsammans med Stylein, tagit fram för Ellos. Fortsätt tagga, skicka till mig och lägg upp! Det bästa med kollektionen är att det är en kollektion som inkluderar alla. Plaggen finns för alla olika kroppstyper och former. Storlekarna går från 32 enda upp till storlek 56, vilket borde vara självklart men tyvärr ovanligt inom modebranschen idag.

Ellos:Stylein blogg modell

Ellos:Sylein blogg modell2 (story 4)

Här ser ni en av de otroligt vackra plus size modellerna från kampanjen. På ena bilden bär hon silvriga toppen Monaco och den svarta kjolen hon bär på den första bilden heter Saint Tropez. Dessa satin-set finns som linne, skjorta och kjol. I färgerna svart, silver och vinrött.

Ellos:Stylein blogg 1

Ellos:Stylein blogg 3

Jag är så otroligt stolt över kollektionen, plaggen är tidlösa och kommer kunna hänga i garderoben under många år framöver. Här ser ni mig i pennkjolen Barcelona och halsduken Helsinki. Jag älskar plagg som kan användas vid flertal tillfällen. Den här kjolen kan användas till jobbet och sen direkt till AWn, sätt på dig ett par festligare klackar så är du dessutom redo för middag eller fest. Halsduken är otroligt mjuk och mysig, jag kommer bo i min nu när det blir kallare. Den isblåa färgen är så fin.

Blogg och IG story 5 stickat:kjol
Här bär jag tröjan Oslo och håller upp kjolen Saint Tropez i två olika färger.

Jag är så redo för en höst- och vintergarderob nu. Sascha och jag har börjat preppa med fler stickade plagg, de från Isabella x Stylein kollektionen är magiska. Polotröjan Moscow finns i flera färger och är fint ribbad, det är en lite tightare modell. Tröjan Oslo är också en perfekt tröja som funkar till alla underdelar, den är slätstickad och även den en tightare modell. Under de senaste dagarna så har jag haft på mig denna underbara tröja hemma, som heter Stockholm. Den är lite mer avslappnad men superfin som kontors-look till en kjol eller liknande.

Ellos:Stylein stickat

Foto: Malin Goransson

Isabella i stickat

Foto: Malin Goransson

Här är Moscow, den ribbade polotröjan.

Det har varit ett otroligt tryck på kollektionen så Ellos har behövt fylla på, nu finns det fler stora storlekar kvar! Kika här och hitta era favoriter!

I samarbete med Ellos

26
121

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00