Bebis!

Inlägget innehåller adlinks

Dagens stuvades om lite på morgonen för min del och det jag skulle göra får vänta lite. Hela tiden är det prioriteringar som man som företagare måste ta beslut kring. Men det är tur att vi är ett gäng idag och kan dela upp oss. Pingis har i alla fall fått en bebis och vi alla är så lyckliga! Jag har fått se bilder och hon är så lik Pingis. Fantastiskt vacker liten tjej. Längtar efter att få bebisgosa. Åh! Utöver bebislycka i bolaget så är det full fart här. Marisol åkte till Bokmässan i Göteborg imorse för att träffa alla större förlag samtidigt gällande min nya bok. Jag åker till Göteborg om några timmar och kommer att tillbringa min helg där. Jag längtar efter lugn och ro, frisk luft och vacker skärgårdsmiljö.

Här bär jag kjolen Paris och toppen Moscow (adlinks)

Min outfit är från min kollektion (adlink) hos Ellos. Jag har haft en fas i livet då jag känt för länge kjolar men nu under hösten är det så fint med stickat till lite kortare kjolar. I min kollektion gjorde jag både lite längre och kortare. Nu väntar skrivbordslunch och beta av min to do-list!

 1. Lovisa skriver:

  Kjolen och den ribbade tröjan ser superfina ut 👍☺️

 2. Bi skriver:

  😂😂😂😂😂

 3. Käthe skriver:

  Stort grattis till Pingis med familj, så roligt för dem! 🙂
  Isabella, hoppas att du har trivts här på vår fina västkust!

 4. Sandra skriver:

  Hej!
  Jag tittar på Fartblinda och tycker att huset påminner om Isabellas fina hus. Är det någon som vet om det är hennes?
  //Sandra

  1. Emma skriver:

   Det är hennes hus!

  1. Jessica skriver:

   Ja det är hennes, varit tydligt från sekund ett och hon har hintat om det

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..