ANNONS

Bebis!

/

Inlägget innehåller adlinks

Dagens stuvades om lite på morgonen för min del och det jag skulle göra får vänta lite. Hela tiden är det prioriteringar som man som företagare måste ta beslut kring. Men det är tur att vi är ett gäng idag och kan dela upp oss. Pingis har i alla fall fått en bebis och vi alla är så lyckliga! Jag har fått se bilder och hon är så lik Pingis. Fantastiskt vacker liten tjej. Längtar efter att få bebisgosa. Åh! Utöver bebislycka i bolaget så är det full fart här. Marisol åkte till Bokmässan i Göteborg imorse för att träffa alla större förlag samtidigt gällande min nya bok. Jag åker till Göteborg om några timmar och kommer att tillbringa min helg där. Jag längtar efter lugn och ro, frisk luft och vacker skärgårdsmiljö.

Här bär jag kjolen Paris och toppen Moscow (adlinks)

Min outfit är från min kollektion (adlink) hos Ellos. Jag har haft en fas i livet då jag känt för länge kjolar men nu under hösten är det så fint med stickat till lite kortare kjolar. I min kollektion gjorde jag både lite längre och kortare. Nu väntar skrivbordslunch och beta av min to do-list!

44
174

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00