To love and let go

Idag var min vice VD Jeanette och jag hos vår distributör Dermarome och presenterade vår nya ansiktsserie till Kicks och Åhléns. Den heter B-tox och innehåller syntetiskt ormelixir som har en muskelavslappnande effekt. Man ser resultatet på en gång. Jag har haft lite linjer i min panna tidigare men de är betydligt bättre efter användning av serien. B-tox kommer att komma ut till försäljning i maj. En annan nyhet är att Löwengrip har börjat säljas på Sephora.se – Det är otroligt roligt. Mycket som händer.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Bild på vår tidigare serie Instant Glow

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Det blev en lång dag, när jag kom hem tog jag ett bad och svarade på Mailen. Nu ska jag läsa denna bok. Imorgon väntar en fullspäckad dag med nytt USA-besök här i Stockholm och lansering av en produkt som vi tagit hit. Kul!

 1. Bea skriver:

  Försäljning i maj först?! Sekunden du berättade om produkten kände jag att jag behöver den. Har mycket problem med huvudvärk och får jättefula rynkor i pannan när jag har ont. Är rädd att de ska bli permanenta 🙈😂

 2. Åh den produkten vill jag så gärna testa!! den som heter b-tox. Tänk att hitta en produkt som fixar linjerna på RIKTIGT utan att behöva ta sprutor. Jag är ju spruträdd så jag avstår gärna botox. vore underbart också, om den inte kostade 3000kr!! Men jag kan tänka mig att här kommer du vilja mjölka konsumenten på pengar om produkten är så bra. 😜
  Ser så fram emot maj!

 3. Camilla skriver:

  Ska bli spännande att testa.
  Trevlig dag Camilla

 4. Jenny skriver:

  Låter som en super kräm😍 Självklart testar jag😊🙌.

 5. Vad exakt är ”syntetiskt ormelixir”?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..