ANNONS

To love and let go

/

Idag var min vice VD Jeanette och jag hos vår distributör Dermarome och presenterade vår nya ansiktsserie till Kicks och Åhléns. Den heter B-tox och innehåller syntetiskt ormelixir som har en muskelavslappnande effekt. Man ser resultatet på en gång. Jag har haft lite linjer i min panna tidigare men de är betydligt bättre efter användning av serien. B-tox kommer att komma ut till försäljning i maj. En annan nyhet är att Löwengrip har börjat säljas på Sephora.se – Det är otroligt roligt. Mycket som händer.

Copyright 2019. All rights reserved.

Bild på vår tidigare serie Instant Glow

Copyright 2019. All rights reserved.

Det blev en lång dag, när jag kom hem tog jag ett bad och svarade på Mailen. Nu ska jag läsa denna bok. Imorgon väntar en fullspäckad dag med nytt USA-besök här i Stockholm och lansering av en produkt som vi tagit hit. Kul!

22

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00