Hösten är igång

(Inlägget innehåller adlinks)

Jag vaknade upp med ett himla pirr idag. Jag har en känsla av en massa spännande saker ligger runt hörnet. Jag älskar sådana faser. Nu på morgonen väntar shopping hos Max Mara innan öppning (så snällt av dom) och sedan ska jag träffa Kicks och Åhléns för att berätta om vår nya ansiktsserie som släpps nästa år. Därefter väntar bokprojekt, möte med kund och stiftelsen. Får jag klartecken blir det även release av något som Löwengrip Invest i USA har jobbat med ett tag.

Det blir en bra torsdag.

Denna vackra klänning (adlink) fotade jag till ett samarbete tidigare. Den speglar exakt känslan när jag vaknade imorgon – Livet är kul!

 1. Hej och tack för helt klart den mest spännande bloggen sen hösten 2008, – vilka resor! På så många plan…
  Är ju sen länge känt att ett av dina mål är att bli en av världens mest inflytelserika/ mäktiga kvinnor. Min undran till följd av det är frågan om i vilket syfte ligger det målet? Vad är det du skulle vilja använda makten till?
  Ha en go söndag.
  Kram!

 2. Alice skriver:

  Hösten älskar jag

 3. Mis skriver:

  Visst är livet kul!!! Och din klänning är posh!! Om du bara kunde inse hur underbar och framgångsrik du är skulle du nog hjula i klänningen! Du är fantastisk!!!!

  1. V skriver:

   Eh?

   1. Mis skriver:

    😂

 4. Anna skriver:

  Väntar med spänning på ditt nästa drag/steg !

  1. E skriver:

   Och jag väntar med spänning på Pingis bebis 👶🏻

 5. LB skriver:

  Ser på insta att du ska köpa vinterkläder idag innan det blir kallt. Storleken på kragens päls gör dessvärre ingen skillnad på om man fryser eller inte. Ett tips är att ha på sig byxor och ett par rejäla skor. Då fryser man inte.

  1. V skriver:

   😂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..