ANNONS

Hösten är igång

/

(Inlägget innehåller adlinks)

Jag vaknade upp med ett himla pirr idag. Jag har en känsla av en massa spännande saker ligger runt hörnet. Jag älskar sådana faser. Nu på morgonen väntar shopping hos Max Mara innan öppning (så snällt av dom) och sedan ska jag träffa Kicks och Åhléns för att berätta om vår nya ansiktsserie som släpps nästa år. Därefter väntar bokprojekt, möte med kund och stiftelsen. Får jag klartecken blir det även release av något som Löwengrip Invest i USA har jobbat med ett tag.

Det blir en bra torsdag.

Denna vackra klänning (adlink) fotade jag till ett samarbete tidigare. Den speglar exakt känslan när jag vaknade imorgon – Livet är kul!

27
158

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00