Besök från LA

Det har varit en händelserik dag, en lång och intensiv men med en massa roliga saker. Tidigt imorse presenterade vi hur Löwengrip Beauty ska jobba 2020. Idag sker alla större möten på engelska på kontoret då vi har personal från USA, Australien och Tyskland och det är så häftigt hur en sådan sak tidigare hade känts fruktansvärt jobbigt men idag är det inget problem. Jag har sedan barnsben alltid haft en hatkärlek till att lämna Comfort Zone, jag avskyr att göra det i stundens hetta men jag är lite beroende av det samtidigt. Just engelskan var en riktig tuff puck men det är på senare år som det har lossnat – för att jag ständigt pratar och vågar.

Så ni andra som tycker att det är hemskt ned engelska, till och med jag som har fruktansvärt svårt för språk kunde komma över tröskeln bara av ren vilja och kasta mig ut gång på gång. Mycket blir såklart fel men det går och jag tar mig igenom möten och föreläsningar.

Löwengrip Beauty-teamet

Utöver en massa spännande möten idag så har vi jobbat mycket med ILF, dels med nästa års starta eget-kurser (så kul!) men jag har också signerat 200 inbjudningskort. Den 21 oktober hålls min gala på Villa Pauli i Stockholm.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Under kvällen fick vi besök av partners från LA, det blev vårt vanliga bord 51 på restaurang Teatergrillen. Väldigt trevlig kväll!

 1. Teresa skriver:

  Hej!
  Jag är nyfiken på att gå kursen! Var hittar jag mer info? Jag har eget företag och vill lära mig mer om entreprenörskap och företagande! kram och heja! Ta hand om dig!

 2. linda skriver:

  ” vårt vanliga bord” haha så roligt

 3. vilket härligt gäng ni verkar vara.
  Jag tycker det är jättebra att man kastar sig ut ur sin bekväma zone även om det är otroligt svårt. Du har verkligen utmanat dig själv genom att gå ut på föreläsningar på engelska till och med. Jag är mindre utmanande, mindre modig men jag ser heller inte till varför jag skulle behöva göra det. Det är säkert bra men jag har inte hittat mitt VARFÖR till det än.
  Dock testade jag gymma utomlands på gym, jag brukar inte göra det i vanliga fall men det gav mig en kick som hette duga. Brukar träna hemma annars. HAtar gym, men det gick asbra.

  Jaja, ha en fin torsdag

 4. Jenny skriver:

  Engelskan är svår tycker jag. Du gör det otroligt bra Isabella🙌
  Jag är otroligt beroende av att kunna engelska nu genom nystart av företag, skulle även behöva kunna spanska, vilket jag tycker är ännu svårare😱.

 5. Ggh skriver:

  Hur hinner Marisol med sitt CSR-jobb? 😂

  1. p skriver:

   Tycker du att det är något DU har med att göra?

   1. Siri skriver:

    Miljön är väl en sak ALLA har med att göra? Drabbar ju oss alla…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..