ANNONS

Besök från LA

/

Det har varit en händelserik dag, en lång och intensiv men med en massa roliga saker. Tidigt imorse presenterade vi hur Löwengrip Beauty ska jobba 2020. Idag sker alla större möten på engelska på kontoret då vi har personal från USA, Australien och Tyskland och det är så häftigt hur en sådan sak tidigare hade känts fruktansvärt jobbigt men idag är det inget problem. Jag har sedan barnsben alltid haft en hatkärlek till att lämna Comfort Zone, jag avskyr att göra det i stundens hetta men jag är lite beroende av det samtidigt. Just engelskan var en riktig tuff puck men det är på senare år som det har lossnat – för att jag ständigt pratar och vågar.

Så ni andra som tycker att det är hemskt ned engelska, till och med jag som har fruktansvärt svårt för språk kunde komma över tröskeln bara av ren vilja och kasta mig ut gång på gång. Mycket blir såklart fel men det går och jag tar mig igenom möten och föreläsningar.

Löwengrip Beauty-teamet

Utöver en massa spännande möten idag så har vi jobbat mycket med ILF, dels med nästa års starta eget-kurser (så kul!) men jag har också signerat 200 inbjudningskort. Den 21 oktober hålls min gala på Villa Pauli i Stockholm.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Under kvällen fick vi besök av partners från LA, det blev vårt vanliga bord 51 på restaurang Teatergrillen. Väldigt trevlig kväll!

7
132

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00