ANNONS

Hos Collector

/

Jag flög till Göteborg igår, fick en rundtur på Balder (fantastisk personal!) och sedan väntade en kväll hos Collector tillsammans med Hand in Hand. Erik berättade om vår resa till Nairobi. Nästa vecka har Hand in Hand ett liknande event i Stockholm och då ska Percy Barnevik och jag prata. Jag har skrivit de många gånger förr men jag är så imponerad av Hand in Hands jobb och arbetssätt och jag ser fram emot att få engagera mig ännu mer. ILF kommer att jobba med kvinnligt entreprenörskap i Sverige och men när vi stöttar kvinnligt entreprenörskap internationellt så gör vi det via Hand in Hand. Jag lär mig massor genom hand in hand och kan ta med mig den kunskapen när vi jobbar med svenska kvinnor – pedagogiken bakom är samma. Jag vill lära ut bas-kunskaper genom våra starta eget kurser för jag tror att det är en stor tröskel idag till varför kvinnor inte startar.

Nu väntar Stockholm igen. Det är fullspäckade dagar med besök från USA med våra blivande partners. Vår byrå har tagit sin första amerikanska kund till Sverige för att etableras här. Vad det är får ni veta lite senare.

28
143

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00