ANNONS

Donut och microneedling

/

Tisdag! Jag är barnfri och har haft en lugn dag i Stockholm på kontoret. Förra veckan tycker jag var lite väl tuff mentalt men denna vecka känns allt lättare och ljusare. Så skönt. Ibland är bara livet så – Upp och ner utan anledning. Hur som helst, flera bra möten och insikter under dagen. Charlotte sa till mig ”vila är också effektivt” – Jag behövde höra det för jag har så svårt att acceptera ett mer balanserat tempo trots att jag behöver det. Just nu testar jag en vardag som är lugnare, där varje kvart inte är inplanerad. Jag har fått i uppgift att inte jobba tills 23-00 och sedan slockna av insomningstabletter utan faktiskt varva ner och låta kroppen bli trött.

Jag började med insomningstabletter i november förra året när livet blev kaotiskt men sedan hade jag ett uppehåll under hela min semester i somras (fem veckor). Så fort vardagen var tillbaka (och tyvärr en stalker som tydligen bara var på sommaruppehåll) blev det svårt med sömnen igen. Så nu testar jag alltså att dra ner på tempot – överallt men framför allt ge mig tid på kvällarna. Det låter så enkelt att varva ner men problemet i det här är att jag vill jobba all vaken tid. Och att hitta något som är lika roligt är svårt när man är själv hemma. Men nu gör jag alltså ett försök för sömnens skull.

Efter jobbet idag så gick jag till Emma på Lyko Concept Skin och gjorde Microneedling. Men först fick jag ta ut tusen hårnålar i nacken. Det här med en donut var ingen superidé när man ska ligga ner på en brits. Men fint var det.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

… Det är en massa massa nålar som man stoppar ner i huden för att göra ett hål som sedan måste växa igen. Jag har ju ärr från min tidigare acne och behandlingen tar verkligen bort dom. Skillnaden är faktiskt enorm. Det är dessutom alltid mysigt att bli ompysslad av Emma. Jag tog några telefonsamtal påväg hem och gick igenom mailen när jag åt middag. Men nu närmar sig klockan åtta och jag ska avsluta och se en dokumentär på SVT; En sjukt stor våg.

Kram på er.

28
192

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00