Kvällen i Milano

AmfAR i Milano blev en väldigt rolig kväll med nya och gamla bekanta. Kvällens talare berörde verkligen och insamlingen gick fantastiskt. Idag är AmfARenormt stort och det som är imponerade är hur de har vågat ta ett ämne, som aids och fått människor i hela världen att engagera sig och göra det med stolthet. De som jobbar med AmfAR berättade att ingen ville bära en AmfARtröja eller komma på en gala för tjugo år sedan på grund av att Hiv/Aids var så otroligt tabu. Men sedan bestämde dom sig för att gå en kontroversiell väg med galor, lyx och framfört allt mycket mode och modeller och på den vägen fick organisationen en enorm status – men för ett bra ändamål. AmfAR i Cannes (hålls i hela världen) är ett av världens mest påkostade galor – men de samlar också in därefter. Pengarna går till forskning och de är på god väg att bota aids.

Det blev en sen natt men väldigt kul, nu är jag hemma igen med barnen. De haft ett toppendygn med Lovisa, Bounce & biomys.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Rita Ora

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Bästa Marisol, dags att åka hem

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

När man fastnar med mobilen 02.00 när man egentligen borde sminka av sig

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Tandborstning! Är det fler än jag som sjunger låten ”sudda sudda sudda bort din sura min”? Mamma sjöng den jämt för mig när jag var liten och nu gör jag likadant med mina barn. Imorgon flyger jag till Göteborg, möten och senare en kväll med Collector och Hand in Hand.

 1. Mia skriver:

  Hade varit väldigt intressant att veta hur många det var som faktiskt har hiv som fick komma på en luxgala som handlar om hiv/aids.

 2. Mimmi skriver:

  Vad har du för bh under den klänningen? Skulle beh tips!

 3. D skriver:

  Klänningen sitter inte snyggt över bysten – så synd!

 4. Mia skriver:

  Jag måste säga att du strålar! Jag beundrar dig och din syn på vikt. Du lyfte för ett tag sedan att du pendlar i vikt och att just nu väger du lite mer men att du har en positiv syn på det. Det beundrar jag, du inspirerar mig i det tankesättet. Jag har svårt för övervikt, skulle inte bära vissa kläder, men du ”äger”, fortsätt så, det är att vara en bra förebild!

 5. Jasmin skriver:

  Du uttrycker dig lite märkligt… ”De är på god väg att bota aids”? I ganska många år har det funnits mediciner som minskar nivån på hiv-viruset i blodet och därmed hindrar hiv från att utvecklas till aids. Hiv-sjuka i västvärlden behöver i princip inte vara rädda för att utveckla aids tack vare dessa mycket välfungerande mediciner. Problemet är att man i fattiga delar av världen inte har råd med mediciner och där utvecklar fortfarande många aids… Men ja, du uttrycker det lite felaktigt, bara så du vet.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..