ANNONS

Kvällen i Milano

/

AmfAR i Milano blev en väldigt rolig kväll med nya och gamla bekanta. Kvällens talare berörde verkligen och insamlingen gick fantastiskt. Idag är AmfARenormt stort och det som är imponerade är hur de har vågat ta ett ämne, som aids och fått människor i hela världen att engagera sig och göra det med stolthet. De som jobbar med AmfAR berättade att ingen ville bära en AmfARtröja eller komma på en gala för tjugo år sedan på grund av att Hiv/Aids var så otroligt tabu. Men sedan bestämde dom sig för att gå en kontroversiell väg med galor, lyx och framfört allt mycket mode och modeller och på den vägen fick organisationen en enorm status – men för ett bra ändamål. AmfAR i Cannes (hålls i hela världen) är ett av världens mest påkostade galor – men de samlar också in därefter. Pengarna går till forskning och de är på god väg att bota aids.

Det blev en sen natt men väldigt kul, nu är jag hemma igen med barnen. De haft ett toppendygn med Lovisa, Bounce & biomys.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Rita Ora

Copyright 2019. All rights reserved.

Bästa Marisol, dags att åka hem

Copyright 2019. All rights reserved.

När man fastnar med mobilen 02.00 när man egentligen borde sminka av sig

Copyright 2019. All rights reserved.

Tandborstning! Är det fler än jag som sjunger låten ”sudda sudda sudda bort din sura min”? Mamma sjöng den jämt för mig när jag var liten och nu gör jag likadant med mina barn. Imorgon flyger jag till Göteborg, möten och senare en kväll med Collector och Hand in Hand.

14

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00