ANNONS

Uppklädd till tänderna

/

I samarbete med Smilebright

I vanlig ordning har jag en del större events i kalendern. Fullspäckad höst. AmfAR-galan i Milano igår, lanseringen av Isabella Löwengrip Foundation, Centrepoint-galan. Listan är lång. Mycket förberedelser inför dessa. Som ni vet uppskattar jag allt som går smidigt och snabbt, särskilt innan stora händelser. Time management är viktigt för mig i vardagen.

Blogg 1

En sak jag är väldigt imponerad över gällande time management är tandblekning. Med Smilebright kan man på 10 minuter bleka sina tänder, samtidigt som man läser en bok eller ser på film. Hur smidigt? En tandblekning hemma spar otroligt mycket restid mellan hemmet och tandläkaren.

Blogg 2

Smilebrights tandblekningskit innehåller: en liten lampmaskin, munstycke och gel (3st) – skonsam för tänderna med naturliga ingredienser. Dessa tre sätter jag ihop supersmidigt, in i munnen, vänta 10 minuter. Ett perfekt tillfälle för läsning i sängen – två flugor i en smäll! Efter 10 minuter sköljer jag ut gelen med vatten. Blivit som en liten ritual för mig, försöker göra det minst varannan dag. Härligt inför galorna som väntar!

Är ni nyfikna på att testa ett tandblekningskit får ni 20% rabatt med min kod ”Isabella”. Smilebright erbjuder just nu även 50% rabatt – på det gäller givetvis min kod, för ytterligare 20% rabatt. Här hittar ni kitet!

I samarbete med Smilebright

13
52

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00