ANNONS

AmfAR Cannes

/

… Och så är vi framme i Milano! Det är jag, Marisol, Emelie (make och hår) och Sascha (stylist). Marisol går med mig ikväll på AmFAR och tjejerna ska ut och äta. AmFAR syfte är att bekämpa aids så kvällen handlar om att resa pengar till det. Galan i Cannes var helt fantastiskt. Jag har en klänning från Lili Jahilo (en av mina favoritdesigners) och örhängen från Strömdals. Jag ser fram emot kvällen och tror att den kommer att ge mycket inspiration.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Hörs imorgon!

61
173

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00