ANNONS

Barn blir stora

/

Något som alltid ger mig kortslutning i föräldrarhjärnan, är när mina barn gör samma saker som jag gjorde som barn. Nu har vi en Harry Potter-fas här hemma. Jag minns så väl när jag läste De vises sten för första gången, vad kan man ha varit 10? Sedan väntade man i evigheter på att alla uppföljare skulle släppas. Sally och Gillis älskar filmerna och ikväll såg vi nummer fem. Jag kan tycka att de är på gränsen till för läskiga men de verkar inte vara något som de reagerar på så då får dom titta. Utöver Harry Potter ikväll så har vi köpt hem sushi, gjort läxor (!) och spelat ett frågesportspel om djur. Väldigt klurigt och kul. Sedan kom Gillis standard-fråga om hur många människor som finns i rymden just nu, det finns en bra sida som håller koll och den visade samma siffra som sist vi tittade; sex.

Just de! Jag visade barnen Gravid vecka för Vecka på Youtube förresten. Sally tyckte att det var så roligt att få se sig själva i magen och som nyfödd.

Sedan tyckte barnen att de var roligt att se mig och Odd på samma klipp. Jag kunde inte låta bli att bli varm i hjärtat, så fina minnen. Det var ett annat liv minst sagt. Imorgon väntar morgonflyget till Milano. Barnen kommer att vara med Lovisa ett dygn och det älskar dom. Nu ska jag ta tag i mailen. Kram på er.

28
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00