Äntligen brasan

Barnen sprang ner imorse när de såg att brasan var tänd. Äntligen är den säsongen här! Huset är egentligen som allra mysigast under vintern tycker jag och man ser all snö och man kan ha just brasan tänd jämt. Barnen satt och myste en stund framför och sedan åt vi frukost ihop.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Idag är det fredag och jag jobbar hemifrån med teamet. Väldigt härligt. Sedan ska jag hämta barnen och ha fredagsmys. Jag flyger till Milano imorgonbitti får att gå på Amfar under kvällen men är tillbaka redan på söndag.

 1. Jessica skriver:

  Undrar om Odd tycker det är ok att du så ofta inte är med barnen, när det är din vecka?
  Lever själv skild, och detta hade jag inte accepterat, att pappan fixar barnvakt till barnen på sin vecka. Barnen behöver lugn och ro, och vara med sin mamma/pappa.

 2. Sophie skriver:

  Brasor ger speciella känslor. Vet inte vad det är. Värmen, färgen på elden? Vet inte.
  Jag själv är barnsligt förtjust i brasor, inomhus och utomhus (i kontrollerade former såklart).

  Sonen tjatade alltid på sin morfar att tända brasan i utomhusgrillen när han var liten, där satt han i timmar och eldade upp bambupinnar och andra pinnar 🥰

 3. Meja skriver:

  //Berith

 4. Malin skriver:

  Hej fina Bella. Satt och titta serie häromdagen och undrar om de är serien ”fartblinda” som är inspelat i ditt hus?

  Kramar <3

 5. Berthil skriver:

  Nu börjar det bli kallt inomhus så idag gick jag ner i min källare och laddade pannan med pappers sopor och några vedklabbar. Jag använde en tändare och tidningspapper. Det började brinna direkt och efter en stund blev elementen varma. Fantastiskt. Ha en fin fredag!! // Berthil

  1. Cu skriver:

   😂

  1. LEO skriver:

   Åh, låter ljuvligt. Lite nypa sig i armen över det hela!

  1. Såååååå härligt! 💕
   Får nypa mig i armen för att påminna mig om hur vackert huset faktiskt är. Trots att jag inte är där så ofta

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..