ANNONS

Äntligen brasan

/

Barnen sprang ner imorse när de såg att brasan var tänd. Äntligen är den säsongen här! Huset är egentligen som allra mysigast under vintern tycker jag och man ser all snö och man kan ha just brasan tänd jämt. Barnen satt och myste en stund framför och sedan åt vi frukost ihop.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Copyright 2019. All rights reserved.

Idag är det fredag och jag jobbar hemifrån med teamet. Väldigt härligt. Sedan ska jag hämta barnen och ha fredagsmys. Jag flyger till Milano imorgonbitti får att gå på Amfar under kvällen men är tillbaka redan på söndag.

26

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00