ANNONS

Vissa dagar

/

Vissa dagar är inte roliga. Det har egentligen inte med tillvaron att göra mer bara känslan. Under hela mitt liv har jag ständigt brottats med att försöka minimera dessa dagar. Jag har till och med varit rädd för dom. Är jag inte superglad varje dag när jag vaknar så är det något som är fel och måste fixas – Nu. Jag närmar mig 29 år och det är på riktigt nu som jag inser att halvbra eller till och med dagar som känns rätt dåliga – Är en naturlig del av livet. De är lika normalt som bra dagar. Båda behövs.

Jag behöver inte agera för att jag har dagar där jag är låg, det är bara att titta på dom med helikopterperspektiv och låta de passera. Hitta glimtar i vardagen eller försöka skapa några. Oftast är det de små spontana sakerna som höjer en dag. Som idag tillexempel frågade jag några av mina kollegor om jag fick bjuda de på lunch. Den stunden gjorde dagen lite lättare.

Vi gick till Strandvägen 1 och åt råbiff. Vi pratade om ångest, oro, pms och allt som är tufft i livet. Som chef till majoriteten kvinnor så är det skönt att få lägga jobbet åt sidan en stund och prata om sådant majoriteten av oss känner stundtals. Alla har alltid erfarenheter att utbyta och tips och råd att ge. Alla personer jag har i mina bolag, presterar oerhört högt. Därför är det viktigt ibland att få våga gå ur sin jobbroll och bara vara – även på arbetsplatsen. Det är viktigt att man ska kunna komma till jobbet även en tuff dag och känna att det är helt okej. Vi alla finns där och förstår. Jag är inte världens bästa chef men allas hälsa går alltid först. Det går inte att tumma på.

Kaffe i stora lass. Efter jobbet gick jag till NK och köpte NK mint. Det hjälper alltid. Något som gjorde mig glad idag var dessa bilder från H&M på Hamngatan. Just nu är det 20% rabatt på alla Löwengrips produkter på H&M i Sverige och Norge fram till nästa onsdag.

Under eftermiddagen väntade vaccination med Sally och sedan middag hemma. Under kvällen har vi ritat och byggt med lego. Standard.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Nu ska jag äta upp resterande NK mint (varit mitt favvogodis sedan jag var 14 år) och läsa tills det är dags att sova. Kram på er.

24
187

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00