ANNONS

En stund för inspiration

/

I samarbete med BookBeat

Jag har en dröm om att en dag starta en bokklubb, likt Oprah Winfreys. Under barnveckorna när barnen somnat ser jag till att få en stund för mig själv. Oftast väljer jag att läsa. Det är något med att försvinna in i en bok för en stund. Oavsett var jag befinner mig – barnvecka eller inte. Läsa har länge varit en stor del av min vardag. Tycker om att hitta fler böcker att läsa eller lyssna på. Har jag inte en fysisk bok, är BookBeat bara ett klick bort i mobilen. Finns över hundratusen ljud-och e-böcker där!

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

En bok jag vill tipsa er om är ”Min Historia” av Michelle Obama. En stark kvinna med en rad erfarenheter bakom sig, det kan man gott säga. Tvåbarnsmamma, advokat, varit FLOTUS i 8 år.
Michelle nämner bland annat i boken när hon för första gången besöker Nairobi, med f.d. president Obama vid sin sida. Hur hon upplever Nairobis puls, dofterna, de vingliga minibussarna ”matatus”. Nu när jag själv varit där kan jag visualisera det framför mig. ”Jag kände omedelbart, redan från den första stunden på morgonen, hur främmande Nairobi var – eller rättare sagt hur främmande jag var i relation till staden. Det är en känsla som jag börjat uppskatta nu när jag har rest lite mer, sättet som en plats genast och helt naturligt kan ge sig till känna”, skriver hon. Andra bokfavoriter jag har hittar ni i min höstlista hos BookBeat.

Processed with VSCO with dog1 preset

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Att plöja en hel bok under en helg – det något jag ofta ser fram emot. Även att lyssna på ljudböcker med barnen, blir en rolig stund för de små med mycket fantasi, då BookBeat erbjuder barnböcker också – som e-bok eller ljudformat. Perfekt för en bilresa under höstlovet. Är ni flera i familjen kan ni sätta upp ett familjekonto för upp till 5 personer. Byter jag t.ex. från min profil till ”barnprofil” i BookBeat-appen ser Gillis och Sally endast barnböcker och rekommendationer anpassade för barn. Genialiskt!

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

För er som använder BookBeat kan ni nu få tillgång till min höstlista av böcker jag kommer läsa i höst. Ni som vill testa BookBeat för första gången får nu möjligheten att läsa och lyssna på böcker, som Michelle Obamas, kostnadsfritt i 1 månad (annars 149kr/mån – för obegränsad läsning hela månaden). Det gör ni här.

I samarbete med BookBeat

18
49

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00