ANNONS

Sy upp klänningar

/

Dagen började tidigt imorse, bland annat så träffade jag PWC för min stiftelse. Vi har en väldigt spännande idé som vi bollade. Sedan har dagen varit fylld av möten och tid med personalen. Min VD Gustav är och hälsar på Louise som utgår från NYC. De träffar våra kunder därborta. Charlottes och mitt visum är på gång och vi är i NYC i oktober igen.

Idag på eftermiddagen har jag även varit hos duktiga Ida Lanto för att sy upp klänningar:

Dessa två ska jag bära på två galor i november. Bland annat Centerpoint med Prins William i London. Det är så roligt att få sy upp egna.

Jag var tvungen att testa lite när jag ändå var på plats. Rött är alltid svårburet men denna var fin. De klänningar som jag har beställt blir isblå och vinröd. Kommer att bli fantastiskt fint.

Sedan hämtade jag barnen och vi alla tre konstaterade att vi hade ont i halsen. Därför åt vi middag snabbt och sedan har vi bäddat ner oss i soffan i pyjamas för att se film. Vi har även tagit fram kuckelemuck-medicin (lite godis och choklad). Ibland ”hjälper” det med :- )

19

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00