ANNONS

Terapi

/

Dagen har gått i rekordfart. Efter en massa möten och content-tid på fantastiska Hotell Kung Carl (rekommenderas!) så blev det en timma hos min psykolog. Jag har gått i terapi i stort sätt regelbundet sedan nio år tillbaka men hon som jag går till nu är det nog ett år. Jag tror att det är klokt att byta ibland för man kan bli ”färdiga” med varandra. För ett år sedan sa jag till min psykolog att jag strävar efter att leva ett mer balanserat och hållbart liv och idag konstaterade vi att det är stor skillnad sedan ett år tillbaka. Jag är mer samlad och lugnare. Jag tror att det har med ålder att göra – Jag blir äldre. Dessutom har det gått 2,5 år sedan skilsmässan. Det tar tid att landa i ett liv efter det. Dessutom är barnen äldre och teamet som jobbar med mig har varit med i flera år. Det finns invanda rutiner och ett lugn.

Nu är livet påväg in i ett nytt skede och det känns bra det med. Eller det är fantastiskt. Men det är verkligen så: man måste landa själv för att det ska gå att landa med en annan person. Nu är jag där och redo. Men herregud vilket tålamod han har haft med mig. Jag är fruktansvärt svår att komma in på livet med. Det är min stora försvarsmekanism. Det är som att jag jämt spelar en roll, att släppa på det har varit bland det läskigaste jag har gjort.

Från dagens arbetsplats. Klänning från The Wow Closet i ljuvlig pastell.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Anna hade lagat rotselleri till middag hemma. Tallriken var en riktig fröjd för ögat.

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Sedan väntade manikyr för både mig och Sally hemma. Mamma och dotter-mys.

38
217

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00