ANNONS

Kvinnor förändrar världen

/

Inlägget innehåller adlinks.

Hade jag kunnat, hade min resa till Kenya varit längre men schemat är som det är. Två dagar på plats fulla av besök och 150 kvinnor blir intensivt men jag ser fram emot att få komma tillbaka. Kvinnorna som jag träffade är mina förebilder och jag är så tacksam över att få se effekterna av entreprenörskap i sin renaste form. Både på individ och samhällsnivå. Det var lite märkligt att komma hem igår. Att vakna i Nairobi och senare gå och lägga mig i min nybäddade säng hemma i Sverige är kontraster. Min första tanke när jag kom hem var ”varför bor jag så himla stort”. Sedan går det såklart någon timma och så har man vant sig igen. Jag klev upp imorse vid sju, gick och tränade och sedan väntade kontoret.

Jag har varit osminkad hela Kenya-resan men nu på jobbet är det tillbaka till rutiner. Tröjan kommer ifrån min egna kollektion från Ellos/Stylein (adlink). Denna vecka åker jag till Milano för att gå på aids-galan AmFAR. Galan var helt otrolig i Cannes i våras så jag ser fram emot den igen. Bara under kvällen donerade gästerna 150 miljoner kronor till aids-forskning.

Copyright 2019. All rights reserved.

Ikväll när barnen har somnat ska jag plöja denna bok. Men först: hämta på skolan!

27

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00